Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 19 octombrie. Taurii au parte de noroc în dragoste

19.10.2020 | 09:14
Horoscop Neti Sandu pentru luni 19 octombrie Taurii au parte de noroc in dragoste
ADVERTISEMENT

Neti Sandu ne aduce horoscopul zilei de luni, 19 octombrie, care se anunță a fi o zi pentru reușite și noi începuturi, mai ales în relația de cuplu.

Influențele astrale sunt de partea celor care doresc să creeze și să mențină armonia din cadrul relațiilor. Este o zi în care vom reuși să ne achităm de plățile pe care le-am amânat de-a lungul timpului.

Vibrația zilei este 1, ceea ce înseamnă că trebuie să ne axăm pe obiective importante.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 19 octombrie, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Este posibil să renunțați la ceva ce nu vă mai trebuie de ceva timp sau chiar să vindeți mașina și să cumpărați alta. Cineva vă va contacta pentru a vă cere opinia într-o anumită situație sau chiar pentru a vă ajuta să evoluați în carieră.

ADVERTISEMENT

Taur

Veți avea noroc pe plan sentimental și veți întâlni pe cineva care vă va inspira încredere și care vă va ajuta să construiți o relație frumoasă. Este posibil să puneți punct unui conflict și să vă îmbunătățiți relația cu persoana iubită sau cu un partener din trecut.

Gemeni

Există o persoană care își dorește să petreceți timp împreună, însă ezitați de fiecare dată. Veți avea o discuție cu partenerii de afaceri pentru a menține anumite colaborări și decideți să vă focusați pe relaxare și să acordați atenție propriei persoane.

ADVERTISEMENT

Rac

Veți reveni la un hobby mai vechi, care este posibil să vă aducă și beneficii financiare. Se va ivi o oportunitate de a forma un cuplu cu cineva compatibil cu voi, o să vă înțelegeți bine și poate vă veți întemeia și o familie.

Leu

Se anunță o perioadă agitată și trebuie să rezolvați în timp util niște probleme pe acasă. Pe plan profesional, veți avea de semnat contracte, iar relația cu partenerii de afaceri nu este una tocmai bună și veți depune eforturi mari pentru a ajunge la un consens.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Veți decide să mai renunțați la orgoliu în ceea ce privește relația de cuplu, iar comunicarea cu partenerul se va îmbunătăți. Vă dedicați mare parte din timp unui proiect particular, în care v-ați pus multe speranțe, așa că trebuie să vă înarmați cu multă răbdare pentru a avea rezultate.

Balanță

Astăzi este posibil să vă întâlniți cu cineva care dorește să lucrați în condițiile lui sau ale ei, însă acest lucru nu este deloc pe placul vostru. Nu vă temeți să spuneți clar ce nu vă convine. Veți avea în vedere o nouă strategie profesională și aveți în plan diverse soluții pentru a câștiga bani.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Este posibil să primiți o sumă de bani care vă va ajuta să scăpați de o parte din datorii și să plătiți lucrurile de care aveți nevoie. Vă hotărâți să vă ocupați de anumite aspecte obligatorii pe care le-ați neglijat și a căror amânare ar putea duce la existența unor amenzi usturătoare, dacă nu sunt rezolvate la timp.

Săgetător

Lucrurile par să stea bine în ceea ce privește relația cu prietenii, de vreme ce se anunță o întâlnire, fie ea și online. Pe plan profesional, urmează o perioadă benefică noilor proiecte. Este posibil să începeți un nou job, să fiți promovați sau chiar să vă achiziționați o casă mai mare.

Capricorn

Este posibil să vă cumpărați o altă casă sau chiar să plecați în alt oraș sau o altă țară. Se anunță schimbări majore în viața voastră. Acesta este anul vostru special, motiv pentru care încă vi se cer argumente pentru a face vânzare produselor și pentru a avea succes pe piață.

Vărsător

Așteptați cu nerăbdare un răspuns în privința funcției, a banilor sau a unei avansări, însă vi se spune că nu este momentul oportun. Vă faceți curaj și decideți să discutați cu șefii pentru a le explica ce vă doriți și pentru a le reaminti ce v-au propus în trecut.

Pești

Este o perioadă în care aveți examene sau în care așteptați diverse confirmări. Este posibil să apară niște cheltuieli neprevăzute și va fi nevoie să scoateți o sumă de bani din buzunar, însă veți fi capabili să vă organizați cum trebuie și poate veți rămâne și cu niște bani în plus.

 

ADVERTISEMENT