Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 2 mai 2022. Leii sunt încununați de succes

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 2 mai 2022. Astrologul de la Pro TV a transmis cum va decurge ziua de luni pentru cele 12 zodii. Mai mulți nativi au succes.
02.05.2022 | 07:32
Horoscop Neti Sandu pentru luni 2 mai 2022 Leii sunt incununati de succes
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 2 mai 2022. Leii sunt încununați de succes. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Ziua de luni este una bună, cu reușite pentru mai multe zodii. Multă socializare, muncă, dar și laude pentru nativii din horoscop.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 2 mai 2022. Vești pentru toate zodiile

Berbec

Te pregătești pentru un proiect care îți poate aduce multe beneficii în carieră, dar și bani.

Taur

Ai parte de multe socializări în ziua aceasta. Trebuie să rezolvi niște chestiuni legate de documente sau acte. Poți avea parte de beneficii.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, astrele arată că apar multe noutăți. Poți avea idei de afaceri sau chiar dezvolți o nouă pasiune, poate chiar un hobby.

Rac

Ești foarte agitat pentru că trebuie să te întorci acasă după ce ai fost plecat. Sunt șanse să continui aventura deoarece călătoriile au undă verde pentru tine!

ADVERTISEMENT

Leu

Horoscopul prezentat de Neti Sandu arată că Leii sunt apreciați pentru munca lor și vor avea rezultate de succes. Implicarea ta totală a dat roade.

Fecioara

Un grup de oameni așteaptă ca tu să le spui un punct de vedere și poți lua o decizie importantă după ce te consulți cu partenerii de afaceri.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele reușesc să managerieze foarte bine partea financiară și rezolvă situația unor plăți de care trebuiau să se ocupe. Problemele legate de bani dispar.

Scorpion

Ai parte de ajutor din partea unor persoane pentru a duce mai ușor la capăt o sarcină. Nu vor ca tu să fii singurul care trebuie să se zbată și urmăresc deviza „Unde-s mulți puterea crește”.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Reușite pentru Săgetător. Poți primi aplauze pentru o inițiativă, un produs pe care îl lansezi și care îți aduce multă atenție.

Capricorn

După ceva vreme în care ai muncit mult, se văd și rezultatele. Poți avea parte de o promovare la locul de muncă. Chiar dacă ești concentrat doar pe muncă, șefii au văzut atitudinea ta și au rămas impresionați.

Vărsător

Vărsătorii pot descoperi o pasiune nouă care nu doar că le face plăcere, dar le poate aduce și notorietate.

Pești

Peștii au multe planuri și o să încheie cu bine mai multe proiecte, fie că este vorba de unele pe plan personal sau profesional.

ADVERTISEMENT