Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 22 august 2022. Taurii, pregătiți să-și refacă viața sentimentală

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de luni, 22 august 2022. Ce rezervă începutul de săptămână zodiilor. Nativii Taur sunt pregătiți pentru o nouă relație.
22.08.2022 | 07:22
Horoscop Neti Sandu pentru luni 22 august 2022 Taurii pregatiti sasi refaca viata sentimentala
Ce spune Neti Sandu despre ziua de luni, 22 august 2022. Sursa foto: Stirile Protv
ADVERTISEMENT

Astrologul Neti Sandu a transmis un nou horoscop. A anunțat ce se va întâmpla cu zodiile la început de săptămână, în ziua de 22 august 2022.

Horoscop transmis de Neti Sandu pentru luni, 22 august 2022

Intuiția va fi cheia pentru tot parcursul zilei de luni, a cărei vibrație este 22. Se vor rezolva multe lucruri și gândurile pozitive trebuie să fie cele din mintea noastră.

ADVERTISEMENT

Berbec

O ofertă de job vi se va ivi în cale sau ați putea fi avansați la actualul loc de muncă. Un telefon vă va schimba întreaga zi. Fiți cu ochii în patru!

Taur

Taurii sunt pregătiți să înceapă un nou capitol din punct de vedere sentimental. Însă, trebuie să mai rezolve niște lucruri din fosta relație.

ADVERTISEMENT

Sănătatea trebuie să fie mai prioritară pentru acești nativi. Este recomandat a-și schimba stilul alimentar, pentru a evita problemele.

Gemeni

Gemenii se vor deplasa la câteva interviuri de angajare, iar pe unele le vor susține online. Apar niște schimbări în viața acestor nativi. La unele nu se așteptau.

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil să aveți parte de o promovare la locul de muncă. De altfel, veți fi mai echilibrați financiar. O să încercați să puneți deoparte bani.

Leu

Leii vor începe un nou proiect, iar pentru acest pas vor avea nevoie de susținerea apropiaților, care nu vor ezita să-i ajute. Vor acorda un plus de atenție stilului vestimentar, pe care îl vor personaliza.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele fac pași către o vacanță. Se vor interesa de toate cele necesare și vor face economii pentru destinația unde-și doresc să se deplaseze.

Balanță

Balanțele vor cere o majorare de salariu la serviciu. Șeful s-ar putea să le accepte propunerea, dar le va mări și sarcinile. În paralel se prevăd planuri de nuntă.

Scorpion

Scorpionii își caută o persoană care să-i ajute în sarcinile legate de un proiect. Vor fi pe drumuri întreaga zi și se vor ocupa de semnat acte.

Săgetător

Săgetătorii vor să se mute într-o altă locuință. În cuplu se ivesc unele probleme care necesită a fi discutate și clarificate.

Capricorn

Capricornii vor da startul unei afaceri. Vor bate palma cu oameni importanți și care le vor aduce profit. Totodată, vor face unele ajustări la casă, iar asta va cere timp și bani.

Vărsător

Vărsătorii negociază pentru a începe un nou proiect. La serviciu își vor da silința să devină mai buni și vor reuși. Comunicarea îi va ajuta să se autodepășească.

Pești

Peștii vor încerca și ei să pătrundă în lumea afacerilor. Sunt curioși de acest domeniu și vor primi veste bună de la o persoană mai veche. Îi va căuta pentru a-și repara o greșeală.

ADVERTISEMENT