Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 28 decembrie 2020 . Leii pot să promoveze în carieră

28.12.2020 | 08:50
Horoscop Neti Sandu pentru luni 28 decembrie 2020  Leii pot sa promoveze in cariera
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru ziua de 28 decembrie 2020 anunță o zi bună pentru cariera Leilor. Aceștia s-ar putea bucura de promovări.

Astrologul de la Pro TV mai spune că această zi este una în care nativi vor găsi rezolvări pentru multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Este o zi mai plină decât cele precedente. Semnele zodiacale au energie, sarcini de îndeplinit sau drumuri de făcut.

Horoscop 28 decembrie 2020, prezentat de Neti Sandu, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Vă întâniți cu oamenii apropiați, iar fiecare dintre ei o să aducă o contribuție unui succes în plan profesionat. Este posibil ca reuniunea să fie la munte sau prin alte părți.

ADVERTISEMENT

Taur

Mai aveți de luat niște bani, iar acest lucru vă aduce drumuri prin magazine. Veți cumpăra ce aveți nevoie ca să nu rămâneți fără ceva pe ultima sută de metri.

Gemeni

Apar niște propuneri pentru colaborări profesionale. Vă stârnesc interesul și este posibil să planificați unele discuții pe tema acestor proiecte pentru ziua de 3 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Rac

Ziua aduce întâlnirea cu o persoană care dorește să colaborați profesional sau să continuați că o faceți, revenind cu o propunere de parteneriat sau pentru prelungirea unui contract existent.

Leu

Vin vești bune pentru carieră. Creșteți în ochii șefilor și primiți o avansare sau o altă funcție, începând de anul viitor. Este posibil să aflați aceste lucruri într-o ședință la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Trebuie să recuperați niște bani. E nevoie să-i cereți, pentru că există șansa să vă fie înapoiați cu întârziere și aveți de plătit unele rate sau facturi.

Balanță

Este o zi în care vă străduiți să faceți ordine în viață, să vă achitați datoriile morale sau materiale, pentru a putea intra cu bine în anul care urmează.

Scorpion

Ziua aduce un apariția unor bani, la care nu vă așteptați. Vă faceți calcule cu aceștia și poate planificați o plimbare prin alte zone în zielele ce vor urma.

Săgetător

O persoană dorește neapărat să vă vadă, dar e dificil să găsiți un moment oportun pentru acest lucru. Puteți planifica o zi în care să vorbiți cu omul respectiv.

Capricorn

Se anunță o zi care aduce rezolvări unor lucruri importante. Apare un succes la final de an, poate să fie semnarea unui contract bănos și aveți și câștiguri financiare.

Vărsător

Este posibil să investiți bani în achiziționarea unui bun pentru casă. Sunt promoții în această perioadă și e avantajos să faceți acest lucru acum.

Pești

Ziua aduce concentrarea către planul profesional. Vreți să vă asigurați că pasul înainte în carieră, din noul an, o să fie făcut cu succes.

ADVERTISEMENT