Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 29 iunie 2020. Capricornii au succes pe toate planurile, iar Taurii primesc o ofertă de nerefuzat

29.06.2020 | 10:08
Horoscop Neti Sandu pentru luni 29 iunie 2020 Capricornii au succes pe toate planurile iar Taurii primesc o oferta de nerefuzat
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu luni, 20 iunie 2020, aduce noutăți pentru toate semnele zodiacale. Astrologul menționează, însă, că sunt câteva zodii care au parte de o zi mai atipică.

Spre exemplu, Fecioarele vor primi bani, Capricornii își fac planuri de vacanță sau chiar achiziționează un bun, iar Berbecii au șanse să-și strice relațiile cu apropiații.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei de astăzi este 2 și ar trebui să acceptăm anumite situații în care suntem neputincioși și să cerem ajutorul, lucrurile se pot îndrepta în favoarea noastră.

Horoscop Neti Sandu, luni, 29 iunie

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 BERBEC

Vreți să faceți niște schimbări, chemați instalatorul sau pe cineva care să facă niște modificări în casă. Veți avea ceva costuri pentru renovări. Sunteți motivați, aveți energie, dar să nu fiți prea impulsivi, că poate reușiți să supărați pe cineva din familie sau dintre prieteni.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 TAUR

Este posibil să aveți cheltuieli noi, nu vă așteptați la ele. Poate un colet la care nu vă mai gândeați că vine, însă cert este că achiziționați ceva care vă place. Aveți și un răspuns favorabil de la școală sau de la un interviu, poate chiar începeți munca sau studiile.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 GEMENI

Primiți niște bani, un bonus, o să fiți mai relaxați financiar. Începeți și o activitate care s-a lăsat așteptată. Proiectul îți place și abia aștepți să-l abordezi.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 RAC

Primiți bani, veți începe niște afaceri,o să vă apucați și de curățenie prin casă. O să vă scuturați puțin și vă așezați lucrurile pe care le-ați lăsat neterminate.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 LEU

Aveți discuții în familie, luați niște decizii împreună, sunt și la serviciu lucruri de rezolvat, vă achitați de toate problemele și vă gândiți la proiectele noi.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 FECIOARĂ

Aveți reușite pe plan financiar, poate primiți niște bani. Vă interesați și la bancă să vedeți cum stați cu creditele, vă gândiți la ce trebuie făcut pe viitor.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 BALANŢĂ

Azi primiți niște vești în ceea ce privește o casă, un drum pe care vreți să mergeți, plecați și într-o mică vacanță.  Începeți și o colaborare care vă poate aduce bani.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 SCORPION

Primiți și bani, dar aveți și cheltuieli de făcut. Niște facturi restante.  Aveți și reparații prin casă, vreți să lăsați totul în ordine ca să puteți să relaxați în concediu.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

Aveți grijă la sănătate! Și voi, și cei din familie. Vin și banii ăia mult așteptați. Trebuia să-i luați în urmă cu trei luni. Plecați la mare sau undeva în vacanță și îi cheltuiți acolo.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 CAPRICORN

Vă cumpărați lucruri noi, nu v-ați mai luat demult ceva. Vă pregătiți și de o mică vacanță unde o să fiți foarte bine. Aveți planuri mari car vor fi și reușit, până la urmă. Anul ăsta este al vostru, așa că insistați, o să reușiți!

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

Urmează o schimbare de job, un loc de muncă mai bun, cu o promovare poate, un post de conducere. Veți fi mai bine și din punct de vedere al sănătății, dar trebuie să aveți grijă de voi mai mult.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 PEȘTI

Este posibil să apară un copil în familia voastră, să fiți nași de cununie sau de botez. Poate vă gândiți să vă luați o casă, să plecați în străinătate, unde sunteți așteptat de o persoană dragă.

ADVERTISEMENT