Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 29 noiembrie 2021. Bani pentru nativul Capricorn

Horoscopul realizat de cititorul în stele Neti Sandu pentru luni, 29 noiembrie 2021, aduce o zi cu confirmări pentru multe dintre cele 12 semne zodiacale.
29.11.2021 | 07:29
Horoscop Neti Sandu pentru luni 29 noiembrie 2021 Bani pentru nativul Capricorn
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 29 noiembrie 2021, de la zodie la zodie. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că Soarele este lângă planeta Mercur. Zodiile știu în ce direcție să meargă, cu cine și ce au de făcut ca să le fie bine pe toate planurile.

De asemenea, vibrația zilei este reprezentată de numărul maestru 11, adică o brumă de înțelepciune tot o să prindă nativii din zbor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 29 noiembrie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Te curtează lumea să lucrați împreună, să ieșiți la plimbare, să contribuiți cu câteva ceva la un proiect de ordin social.

Taur

Este o persoană care te cooptează într-un proiect de afacere care te scoarce de toate resursele interioare. Din fericire, se anunță de mare succes.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Renegociezi un contract pentru anul viitor. Răsfoiește și celalalte oferte dacă nu reușiți să cădeți la o înțelegere. Mai vin altele pe parcurs.

Rac

Se anunță de lucru la serviciu, cât și acasă. Te solicită și copiii legat de lecții și de joacă. Ești ocupat până peste cap.

ADVERTISEMENT

Leu

E momentul să fii deschis, să se vadă ce calități ai. E cazul să-ți crească cota valorică, să câștigi mai mulți bani de acum înainte.

Fecioară

Vin bani și pregătești liste lungi pentru sărbătorile de iarnă. Lichidează ratele și facturile să nu treci în noul an cu datorii.

ADVERTISEMENT

Balanță

Noutăți care îți dau viața peste cap în sens bun. Se anunță o ofertă de muncă sau o invitație într-o stațiune turistică.

Scorpion

Invițiativă care este bine primită de șefi și o să beneficiezi de suport. Sunt fonduri care te ajută să rezolvi treburile de serviciu.

Săgetător

O zi care aduce destindere. Ai prins un pont de afacere sau ți se deschide o nouă perspectivă care să te relaxeze acum sau la începutul lui 2022.

Capricorn

Vin bani din mai multe surse, poate și din urmă. Este un moment numai bun pentru a-i pune deoparte pentru sărbători.

Vărsător

Bați palma pentru o colaborare de care ești încântat din punct de vedere financiar. Este un stimulent bun pentru un salt calitativ profesional.

Pești

Investești niște bani în mașină, e cazul să o pui la punct pentru drumuri lungi, mai ales dacă vrei să pleci câteva zile de sărbători.

ADVERTISEMENT