Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 3 august 2020. Astăzi e o zi cu foc pentru mulți nativi. Capricornii primesc o mărire de salariu

03.08.2020 | 10:57
Horoscop Neti Sandu pentru luni 3 august 2020 Astazi e o zi cu foc pentru multi nativi Capricornii primesc o marire de salariu
ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce multe schimbări din punct de vedere al horoscopului zilnic. Astăzi este o zi în care se întâmplă foarte multe lucruri bune pentru Capricorni, dar și pentru alte zodii care sunt predispuse la schimbare.

Horoscopul de astăzi îi pune în prim plan și pe cei din zodia Balanță, pentru că vor avea ceva probleme pe plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Pentru 3 august vibrația zilei este 3, iar astrologul ne îndeamnă să spunem adevărul în orice context.

Horoscopul zilei de 1 august 2020, adus de Neti Sandu

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 BERBEC

Vă stresați prea mult pentru anumite lucruri, însă ar trebui să o lăsați mai moale, lucrurile se vor rezolva într-un fel sau altul. Sunt, totuși, chestiuni care vă dau mari bătăi de cap, vedeți cum le gestionați, scrie știrile pro tv.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 TAUR

Încercați să vă faceți curaj să acceptați niște oferte de job, să faceți un pas în carieră, ar fi păcat să ratați o șansă de promovare, cine știe unde vă duce noul loc de muncă și ce perspective vă aduce.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 GEMENI

Simțiți nevoia de vacanță, așa că vă cereți drepturile, înaintați cererea de concediu și vă gândiți să plecați undeva la distracție. Poate la mare, la munte sau chiar în afara țării, rămâne de văzut destinația finală, spune Neti Sandu.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 3 AUGUST 2020

Vreți să vă schimbați locul de muncă, să începeți proiecte noi, aveți de gând să lucrați cu niște oameni care s-ar putea să vă aducă o colaborare frumoasă. Câștigați niște bani frumoși din asta.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 LEU

Aveți grijă la ce decizii luați, țineți cont și de apropiați, pentru că și ei contează. Aveți grijă și de sănătate, că stați cam prost în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 FECIOARĂ

Vă gândiți la niște afaceri, o să și demarați un proiect cât de curând, vă vin apoi banii pentru rate și cheltuielile de care aveați nevoie. Faceți și niște reparații și schimbări pe acasă.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 BALANȚĂ

Ieșiți la o cafea, însă vă cam tulbură discuția din punct de vedere emoțional. Până la urmă vă puneți de comun acord și vă gândiți la un concediu împreună, zice Neti Sandu.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 SCORPION

Vreți să vă mutați, simțiți nevoia unei schimbări, poate vă renovați casa, însă cert este că astăzi este ziua schimbărilor pentru voi, dar țineți cont și de partener.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

Azi ieșiți din casă, primiți și niște ajutor de la prieteni apropiați. Poate faceți o baie la piscină. Puteți merge să faceți și o baie în piscină, vă mai relaxați, vă mai faceșți timp și pentru voi.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 CAPRICORN

Primiți niște bani, poate o mărire de salariu, o primă. Cert este că banii ajung în buzunarul vostru. Aveți grijă pe ce îi cheltuiți.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

Niște vești ajung la urechile voastre, este vorba de niște proiecte noi care să vă ajute în carieră.

HOROSCOP 3 AUGUST 2020 PEȘTI

Ar fi bine să vă organizați cu munca, să lucrați și din vacanță, n-ar strica mai mult efort.

ADVERTISEMENT