Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 30 mai 2022. Două zodii rezolvă niște probleme cu banii

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 30 mai 2022. Se rezolvă situația financiară pentru două zodii. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare nativ în parte.
30.05.2022 | 07:58
Horoscop Neti Sandu pentru luni 30 mai 2022 Doua zodii rezolva niste probleme cu banii
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 30 mai 2022. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță noutăți și rezolvări pentru unii nativi luni, 30 mai 2022. Vibrația zilei este 3, iar comunicarea este importantă, dar sinceritatea este de bază.

Horoscop Neti Sandu: luni, 30 mai 2022, pentru fiecare nativ

Berbec

Se încheie o situație legată de școală, poate și a copiilor. Te gândești deja la următorul nivel pe care vrei să-l atingi. Apar noutăți în plan profesional.

ADVERTISEMENT

Taur

Iei o decizie de comun acord cu persoana iubită. Se poate ca orele tale suplimentare să fie plătite și să continui munca.

Gemeni

Ai parte de stabilitate în relația cu persoana iubită și vă veți lua o casă, se va mări familia în curând. Reușești să realizezi ceva ce ți-ai propus de mult timp.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate îți construiești o casă sau dai avansul și te muți undeva. Munca ta este răsplătită, poate primești un premiu, o nouă funcție sau o altă recompensă.

Leu

Superiorii îți acordă ajutor, însă e nevoie de răbdare. Ai treburi de rezolvat și trebuie să te deplasezi. Încerci să te ocupi de ele online.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te gândești intens la vacanță, dar poți pleca la mare sau la munte până atunci. Rezolvi situația financiară, achiți ce trebuie ca să nu apară probleme.

Balanță

Scapi de niște obligații financiare, rezolvi situația bancară sau achiți un credit. Îți faci curaj și începi un job nou, o nouă colaborare.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Apare o persoană cu care vei fi compatibil din punct de vedere sentimental. Cineva revine în viața ta și vedeți dacă puteți repara relația.

Săgetător

Poate o persoană își face curaj și te invită în oraș, să vedeți cum vor evolua lucrurile. Interacționezi cu cineva care vrea să lucreze împreună cu tine în viitorul apropiat.

Capricorn

Ai planuri mari în carieră și vei găsi finanțare și sprijin din partea unor persoane apropiate. Te consulți cu familia și decizi dacă vă mutați din locuință sau o reamenajați pe cea actuală, a mai spus Neti Sandu la Pro TV.

Vărsător

Te întâlnești cu cineva care vrea să-ți dea încredere în propriile forțe și să lucrezi ceva particular. Îți exprimi părerile și persoanele din jur sunt de acord cu tine.

Pești

Poate faci niște investiții în locuință și apelezi la fondurile de rezervă. Începi o colaborare care te va ajuta să câștigi experiență și bani, dar și succes.

ADVERTISEMENT