Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 4 aprilie 2022. Fecioara se bucură de o reușită profesională

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 4 aprilie 2022. Prima zi a săptămânii aduce vești bune pentru mai multe semne zodiacale în plan profesional, dar și personal.
04.04.2022 | 06:59
Horoscop Neti Sandu pentru luni 4 aprilie 2022 Fecioara se bucura de o reusita profesionala
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 4 aprilie 2022. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță succes în carieră pentru o parte dintre nativi luni, 4 aprilie 2022. Vibrația zilei este 4 și familia este pe primul loc, potrivit astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: luni, 4 aprilie 2022, pentru toate zodiile

Berbec

Ești în formă maximă și sunt șanse mari să-ți reușească toate inițiativele. Primești sprijin de la oamenii din jurul tău.

ADVERTISEMENT

Taur

Cineva îți propune ceva nou de lucru și s-ar putea ca oferta să te convingă din prima și să-ți dai acceptul. Se poate să iei niște bani și să faci cumpărături.

Gemeni

Te întâlnești cu cineva care îți cere ajutorul. Poate e vorba despre un proiect la care vrea să contribui și care îți va aduce beneficii.

ADVERTISEMENT

Rac

Te invită cineva să petreceți câteva zile departe de casă și vrei să mergi. Încerci să faci în așa fel încât să obții câteva zile de concediu.

Leu

Primești o veste bună, poate este vorba despre un examen luat, sau primești acceptul de a te transfera în altă clasă sau la un alt departament.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai parte de o reușită în plan profesional. Vine și recompensa financiară pentru munca depusă în ultima vreme.

Balanță

Te caută cineva care vrea să petreceți câteva ore împreună, poate ieșiți în oraș sau la o plimbare ca să vedeți ce compatibilitate există între voi.

ADVERTISEMENT

Scorpion

S-ar putea să dai niște explicații prin telefon ca să pui capăt unui conflict în plan sentimental și să mergi mai departe în relația de cuplu.

Săgetător

Începi curățenia generală în casă și toată lumea face eforturi pentru ca totul să fie bine pus la punct, poate angajezi o firmă.

Capricorn

Un angajator îți propune să lucrați împreună și nu vei regreta dacă accepți oferta primită, pentru că vei avea parte de multe beneficii.

Vărsător

Faci un efort, împreună cu alte persoane, să ajuți niște oameni aflați în impas și vei avea parte de un câștig sufletesc, te vei simți mai bine.

Pești

Ți se fac promisiuni de avansare în plan profesional și poate nu va fi nevoie să dai concurs pentru a primi o promovare.

ADVERTISEMENT