Life
notix pixel id

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 5 iulie 2021. Scorpionii se bucură de o veste neașteptată

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 5 iulie 2021. Mai multe zodii se bucură de vești bune.
05.07.2021 | 07:43
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 5 iulie 2021. Scorpionii se bucură de o veste neașteptată
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 5 iulie 2021. Scorpionii se bucură de o veste neașteptată. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Ziua de luni este una reușită pentru cele mai multe dintre zodii, care vor fi capabile să se concentreze pe sarcinile pe care le au de îndeplinit și nu vor avea parte de prea multe obstacole. De asemenea, ziua vine cu un plus de energie și pricepere.

Vibrația acestei zile este cinci și trebuie să fim mai curajoși decât până acum, pentru că doar așa se vor întâmpla lucrurile pe care ni le dorim.

Berbec

Berbecii pot primi niște bani și îi folosesc să achite niște facturi, poate chiar rate, iar unii dintre ei își cumpără câte ceva de suflet.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii primesc vizita cuiva și sunt încărcați de optimism datorită acesteia. Este posibil să puneți la cale o nouă ieșire cu această persoană, la sfârșit de săptămână.

Gemeni

Gemenii pot ieși în oraș cu oameni dragi lor, pe care-i cunosc de mult, vechea gașcă am putea spune, și o să se bucure din plin de acel sentiment de apartenență.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii ar putea face o sumă de bani în această zi, dar nu de la locul de muncă, ci dintr-o altă parte, dintr-un proiect, poate o colaborare, anunță horoscopul lui Neti Sandu.

Leu

Leii vor avea un oarece conflict cu șefii în ziua aceasta, dar și vei reușit să-i faci să cedeze câte puțin, pentru că vă apreciază munca și sunteți pregătiți să luptați pentru drepturile voastre.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele sunt foarte aproape de bani și de câștigarea vizibilității pe planul afacerilor și în această zi pot încheia o colaborare fructuoasă, arată horoscopul zilnic, conform astrologului de la Pro TV.

Balanță

Balanțele se pot întâlni cu cineva care trebuie să le aprobe un anumit lucru, fie să evalueze în cadrul unui examen, de pildă. Veștile sunt bune!

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ce din zodia Scorpion au parte de o veste neașteptată, dar care îi va bucura foarte mult. Sunt șanse să vi se schimbe viața în bine.

Săgetător

Săgetătorii pot pleca undeva și cei care se ocupă de organizare ar putea fi chiar ei înșiși. Este binevenită, după o perioadă mai stresantă.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Capricornii sunt deciși să facă mai multe schimbări în interiorul casei lor, dar acestea vor costa destul de mult. Vestea bună pentru tine este că poți lua lucrurile în rate și să nu le simți ca o cheltuială prea mare.

Vărsător

Vărsătorii pot pleca pe drumul unei noi povești de iubire, care s-ar putea transforma dintr-o relație simplă de prietenie.

Pești

Cei din zodia Pești văd cum contul lor adună din ce în ce mai mulți bani și se gândesc să-i cheltuiască pe o vacanță.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 861. 32 pagini + SUPER CD. Doar 12 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri