Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 8 august 2022. Propuneri de nerefuzat pentru mai mulți nativi

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 8 august 2022. Mai mulți nativi primesc propuneri de nerefuzat în plan profesional. Află care sunt previziunile pentru fiecare zodie.
08.08.2022 | 07:20
Horoscop Neti Sandu pentru luni 8 august 2022 Propuneri de nerefuzat pentru mai multi nativi
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 8 august 2022. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Ziua de luni, 8 august 2022, va fi una plină de reușite pentru anumite zodii, după cum a anunțat Neti Sandu. Vibrația zilei este 8, ceea ce înseamnă că nativii nu trebuie să cheltuie banii aiurea.

Horoscop Neti Sandu: luni, 8 august 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Inițiativele tale sunt unele reușite și faci tot ce ai în plan. Ți se propune ceva nou la locul de muncă și accepți, mai ales pentru că primești bani și aprecieri din partea superiorilor.

ADVERTISEMENT

Taur

Te interesezi de o persoană care nu a avut destul curaj să te abordeze. Se anunță un proiect important în care te poți implica.

Gemeni

Faci cheltuieli pentru casă și te implici într-o colaborare care îți va aduce bani în plus, vrei să pleci în vacanță. Sunt șanse să cumperi niște obiecte de uz casnic la preț redus.

ADVERTISEMENT

Rac

Te bucuri de un echilibru în familie și nu vrei să-l pierzi. Ți se propune o funcție și accepți, dar numai dacă ești dispus să sacrifici o parte din timpul liber.

Leu

Începi noi proiecte care au succes și vor apărea și câștiguri financiare de pe urma acestora. O persoană încearcă să te cucerească, dar încă nu ai sentimente pentru aceasta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

S-ar putea să cheltui niște bani cu casa, să cumperi lucruri pentru confortul locuinței, dar și pentru lucrul de acasă. Cineva te invită la o plimbare prin țară și accepți.

Balanță

Ai parte de câștiguri financiare și poate le cumperi celor dragi ceva ce își doresc de mult timp. Te întâlnești cu cineva care are sentimente pentru tine și s-ar putea să aveți o relație frumoasă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Sunt șanse să iei niște bani și să te descurci cu cheltuielile în această perioadă. Poate ceri un bonus sau o mărire de salariu, a anunțat Neti Sandu pentru luni, 8 august 2022, notează Pro TV.

Săgetător

Te bucuri de o zi specială, poate te angajezi într-un loc unde îți dorești de ceva timp sau te logodești. Te pregătești de o relansare și pui la punct toate detaliile astfel încât să te bucuri de succes.

Capricorn

E momentul perfect pentru reacomodarea într-o relație care se anunță a fi una stabilă și vei face progrese în privința comunicării cu persoana respectivă. Îți intră niște bani în plus.

Vărsător

Negociezi cu superiorii și îți vor lua în considerare solicitările. Vin bani din mai multe surse și reușești să scapi de datorii, iar apoi achiziționezi ceea ce îți place.

Pești

E nevoie să verifici niște acte și să le schimbi, în cazul în care sunt expirate. Poți începe o colaborare care îți va aduce satisfacții în plan profesional și care te ajută să scapi de datorii.

ADVERTISEMENT