Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 8 noiembrie 2021. Gemenii nu stau singuri

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de luni, 8 noiembrie 2021, aduce o stare de bine, la care trebuie să ne concentrăm.
08.11.2021 | 07:30
Horoscop Neti Sandu pentru luni 8 noiembrie 2021 Gemenii nu stau singuri
ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că prima zi din săptămână aduce lucruri care trebuie rezolvate neapărat.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 8, ceea ce înseamnă că semnele zodiacale trebuie să gestioneze banii cu cap.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 8 noiembrie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Apelezi la un credit bancar pentru a rezolva problemele casei sau pentru a plăti taxele școlare. Pot fi achitate și alte datorii.

Taur

O zi care aduce negociezi. Ține la părerea și la pretențiile tale, dar fă-o cu diplomație pentru că este momentul tău de relansare în afaceri.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Poți lega noi relații de prietenie și găsești inclusiv perechea de suflet. Nu este genul tău să stai singur, asta dacă ai trecut printr-o despărțire.

Rac

Lucrurile ies mai ușor perioada asta și te bucuri de susținere din partea persoanelor apropiate. Este o zi în care te ocupi și de tine, ai nevoie de o pauză.

ADVERTISEMENT

Leu

O atmosferă mai destinsă la serviciu, unde dai dovadă de creativitate. Acasă este treabă de făcut, dar și niște achiziții.

Fecioară

Reușești să faci progrese la școală. Se anunță un examen, o verificare și o să meargă totul strună pentru că ești bine pregătit și vrei neapărat să promovezi.

ADVERTISEMENT

Balanță

E posibil să te alegi cu un salariu mai mare, pot fi și niște bani din particular. În felul acesta asiguri un confort sporit acasă.

Scorpion

Bifezi niște reușite, primești bani și rezolvi lucruri la care visezi de multă vreme. Îți faci ordine în viață zilele astea.

Săgetător

Întrevedere cu cineva care vrea să semnați o colaborare. Faci rost de bani, asta pentru că accepți și te reglezi cu banii.

Capricorn

Apar provocări pe banda rulantă. E cazul să faci niște alegeri din punct de vedere profesional pentru că vrei ceva de durată.

Vărsător

Se anunță niște avantaje de care să profiți din plin. Primești tot ce îți trebuie ca să dai randament la locul de muncă.

Pești

Analizează situațiile, poate sunt șanse să achiziționezi o casă. Se poate să faci performanțe la serviciu sau să călătorești. Ai o stare de spirit excelentă.

ADVERTISEMENT