Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 9 mai 2022. Balanțele trebuie să aibă grijă de sănătate

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 9 mai 2022. Astrele le îndeamnă pe Balanțe să aibă mai multă grijă de sănătate. Află previziunile pentru fiecare zodie.
09.05.2022 | 07:48
Horoscop Neti Sandu pentru luni 9 mai 2022 Balantele trebuie sa aiba grija de sanatate
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 9 mai 2022. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță rezolvări și noi proiecte pentru zodii luni, 9 mai 2022. Vibrația zilei este 9, iar nativii vor arunca o privire de ansamblu înainte de a lua o decizie majoră, mai spune astrologul de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: luni, 9 mai 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Ești pe punctul de a avea o nouă relație și încerci să-ți dai seama dacă poate fi ceva de durată sau o atracție trecătoare. Îți exprimi ideile într-un spațiu mai larg și primești feedback din partea celorlalți.

ADVERTISEMENT

Taur

Poate dai de niște reduceri și cumperi o mașină sau ceva pentru casă. Faci tot posibilul să rezolvi niște probleme mai vechi astfel încât să te poți concentra pe alte proiecte.

Gemeni

Un anturaj feminin insistă să te manifești în cadrul grupului, să contribui cu ceva. Apare ceva nou la job, dar sunt niște lucruri pe care nu le-ai terminat sau de care ai uitat și cineva te va taxa din acest motiv.

ADVERTISEMENT

Rac

Se poate să primești o invitație în alt oraș. Poate ai treabă acolo sau pleci cu cineva în concediu. Poate iei niște bani și încerci să nu-i cheltui, ai nevoie de ei în vacanță sau pentru a le cumpăra cadouri celor dragi.

Leu

Te poți alătura unui grup, să lucrezi în particular, iar acest lucru ți-ar putea aduce succes. Se fac presiuni asupra ta să termini niște treburi care ți-ar putea aduce câștiguri financiare și succes.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te interesezi de un avocat ca să ți se facă dreptate într-un caz, să primești ceea ce ți se cuvine. Ai de luat niște semnături și e bine să rezolvi toate lucrurile azi, ca să nu apară probleme mâine.

Balanță

Poate găsești niște bilete ieftine de vacanță și le faci o surpriză celor dragi, care își doreau să meargă la munte sau la mare. Ar trebui să ai grijă de sănătatea ta și de a celor dragi dacă vrei să fii în formă maximă la muncă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se poate să mergi la un interviu pentru un job mai bine plătit și care ți-ar putea aduce mai multe avantaje. Le poți cere superiorilor ceva ce le-ai cerut mai demult și sunt șanse ca aceștia să-ți facă pe plac.

Săgetător

Te ocupi de reamenajarea locuinței, poate ceri ajutorul unui specialist în domeniu. Ar putea să apară cineva special în viața ta și să aveți o relație.

Capricorn

Găsești timp să practici un sport sau măcar copiii să facă mișcare. Ai multă treabă cu actele și cu studiile și trebuie să te deplasezi pentru a rezolva și alte chestiuni personale, de familie.

Vărsător

Cineva este compatibil cu tine și veți avea o relație, mai ales că persoana respectivă rezonează cu tine. Te lansezi cu un proiect care îți va aduce un plus de imagine și chiar o distincție, un premiu, la un moment dat.

Pești

Rezolvi o situație în legătură cu actele, poate e ceva legat de studii și vei putea merge mai departe. Te poți ocupa de noi activități și să o păstrezi pe cea care îți aduce cele mai multe satisfacții.

ADVERTISEMENT