Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 10 mai 2022. Fecioara se bucură de o vizită neașteptată

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 10 mai 2022. Astrologul de la Pro TV anunță o vizită neașteptată pentru Fecioară, dar și alte vești bune pentru o parte dintre zodii.
10.05.2022 | 07:50
Horoscop Neti Sandu pentru marti 10 mai 2022 Fecioara se bucura de o vizita neasteptata
Horoscop Neti Sandu pentru marți, 10 mai 2022. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a anunțat, la Pro TV, treburi de dus la bun sfârșit și schimbări pentru unii nativi marți, 10 mai 2022. Vibrația zilei este 1 și e vorba despre începuturi.

Horoscop Neti Sandu: marți, 10 mai 2022, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Sunt șanse să întâlnești pe cineva care să-ți ofere o altă perspectivă asupra vieții. E agitație la tine, poate nu ai semnat un act sau sunt unele care vor expira.

ADVERTISEMENT

Taur

Te caută cineva care s-ar putea să-ți datoreze o explicație. Poate puneți capăt unui conflict și veți putea continua relația. Te interesezi de o activitate în particular care să-ți aducă bani în plus și să te și miști.

Gemeni

Trebuie să te ocupi de niște acte, poate e nevoie să le reactualizezi. Poate cheltui niște bani cu reamenajările interioare și renunți la tot ce nu mai folosești.

ADVERTISEMENT

Rac

Cineva te cheamă în străinătate și vei merge atunci când îți mai eliberezi programul. Trebuie să mergi la un consult dacă ai probleme de sănătate, nu le neglija. Poate îi convingi și pe cei dragi să meargă.

Leu

Te pregătești să te relansezi cu ceva nou și poate primești o mână de ajutor de la alții. Poate primești bani și cumperi niște lucruri necesare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate cineva te surprinde cu o vizită și vă faceți planuri de vacanță împreună. Te implici în activități care îți scot în evidență calitățile, poate câștigi și niște bani.

Balanță

Primești un răspuns pozitiv legat de angajare și iei examenele, treci la un alt nivel de studiu. Iei niște bani, te ocupi de treburile de serviciu, dar și de cele personale, iar rezultatele favorabile vor apărea și ele.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Intri într-o relație care te va împlini și îți va oferi confortul afectiv de care ai nevoie. Te poate contacta cineva pentru afaceri și te consulți cu un specialist să vezi dacă accepți sau nu oferta.

Săgetător

Apare cineva în viața ta și te gândești la o relație serioasă sau chiar la căsătorie, dacă nu ai deja o relație. Încerci să reamenajezi locuința și îi ceri opinia unui designer.

Capricorn

Poate ar trebui să le acorzi copiilor mai multă atenție, să-i duci undeva sau să practice un sport. Îți descoperi o pasiune și lucrezi în colaborare cu cineva ca să ai parte de câștiguri financiare.

Vărsător

Te pregătești de un eveniment legat de nașterea unui copil și ești foarte implicat, încerci să pui totul la punct. Poate renunți la actualul job și îți găsești ceva mai bine plătit.

Pești

Te interesezi de niște cursuri, poate dai examen sau probe practice. Ai multe treburi pe care trebuie să le termini rapid, te așteaptă o reușită care să-ți aducă succes.

ADVERTISEMENT