Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 12 ianuarie 2021. Vești mărețe pentru Lei

12.01.2021 | 08:34
Horoscop Neti Sandu pentru marti 12 ianuarie 2021 Vesti marete pentru Lei
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru ziua marți, 12 ianuarie 2021, anunță sosirea unor vești importante pentru nativii din zodia Leu.

Astrologul de la PRO TV transmite îndemnuri spre a ne urma visele, spunând că astrele ne vor influența pozitiv și o să reușim, indiferent de obstacolele întâlnite în cale.

ADVERTISEMENT

Totodată, e recomandat să spunem lucrurilor pe nume, vibrația zilei fiind cifra 3.

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 12 ianuarie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ziua este marcată de tranzacții financiare. Banii vin și pleacă, aveți de plătit unele rate, pe care le-ați tot amânat, dar există și posibilitatea să primiți niște bani pentru un proiect de anul trecut. Mai pot să apară și alte colaborări care să vă aducă câștiguri bănești.

Taur

Aveți de plătit niște bani dar o puteți face până la sfârșitul acestei luni. În plan profesional sunt proiecte importante, dar acest lucru presupune și multă muncă. Sunt mari șanse de a vă ridica cariera și de a vă face recunoscută valoarea.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ziua aduce câștiguri financiare. Sunt plăți ale unor proiecte care nu țin de locul de muncă. Aveți ocazia să faceți unele cumpărături, poate online, ca să nu pierdeți vremea prin magazine și să vă riscați sănătatea.

Rac

Este posibil să aveți parte de ajutorul cuiva pentru a obține o promovare. Poate se va relua o negociere care să aducă, într-un final, punerea de acord în privința unor condiții contractuale, care nu vă plăceau prea mult.

ADVERTISEMENT

Leu

De la începutul acestui an, relația cu partenerul de viață pare să se așeze pe un drum care să ducă direct în fața altarului. La locul de muncă sunt șanse să obțineți o nouă funcție. Șefii vă vor lua în calcul la momentul realizării unor schimbări.

Fecioară

Apare o ofertă de muncă. Cineva vă poate oferi mai mulți bani ca să schimbați compania, dar sunt și alte condiții pe care le veți lua în calcul. E o noutate care vă pune pe gânduri, dar soluțiile nu vor întârzia să apară. Dețineți resurse interioare care să vă ajute în acest fel de situații.

ADVERTISEMENT

Balanță

Este posibil să primiți vești importante în legătură cu posibila venire pe lume a unui nou membru al familiei. Vestea vă aduce bucurie, dar și responsabilități. Aveți în gând demararea unei colaborări, un proiect particular care să vă scoată în evidență calitățile, dacă banii primiți de la locul de muncă nu sunt suficienți.

Scorpion

Unele rude apropiate au nevoie de ajutorul vostru și nu o să ezitați în a le întinde o mână, lucru care o să vă aducă mulțumire și satisfacție sufleteasă. Este posibil să vă hotărâți să căutați o altă casă sau să apară o propunere a cuiva în acest sens.

Săgetător

Ziua vine cu activități la domiciliu, diverse treburi care sunt menite pentru a vă ușura munca de acasă sau orele online ale copiilor. Socializați în mediul virtual mai frecvent și vorbiți cu oameni care pot să vă ofere sprijin.

Capricorn

Ar fi o idee bună să vă gestionați bugetul, este posibil să apară cheltuieli neprevăzute luna aceasta și aveți nevoie de soluții pentru a le acoperi. Partenerul de viață poate are motive să fie gelos, iar o discuție în acest sens posibil să aibă loc.

Vărsător

Aveți treburi de rezolvat acasă, poate scăpați de anumite lucruri care ocupă un spațiu pentru a achiziționa altele de care aveți nevoie. Este o perioadă în care dați dovadă de entuziasm în activitățile desfășurate și cei din jur apreciază acest lucru. Vă poate aduce o altă direcție în carieră sau în plan personal.

Pești

Aveți de rezolvat unele activități ce țin de documente și trebuie să insistați pentru acest lucru. Poate să apară ocazia de a vă achiziționa o altă mașină, dacă cea pe care o dețineți nu poate fi reparată. Totuși, merită să încercați să remediați problemele la un service.

ADVERTISEMENT