Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 12 iulie 2022. O zodie își va întâlni jumătatea

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 12 iulie 2022. O zodie își va întâlni jumătatea astăzi. Află care sunt previziunile astrologului pentru fiecare nativ în parte.
12.07.2022 | 06:55
Horoscop Neti Sandu pentru marti 12 iulie 2022 O zodie isi va intalni jumatatea
Horoscop Neti Sandu pentru marți, 12 iulie 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță multă muncă pentru nativi marți, 12 iulie 2022. Unele zodii se vor bucura să primească niște bani în plus.

Horoscop Neti Sandu: marți, 12 iulie 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Astăzi te vei bucura de preocupările de grup. Lucrurile vor merge bine atât în plan profesional, cât și personal. Poate mergi într-o excursie.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să-ți achiziționezi o casă sau o mașină și poate alegi modalitatea de a plăti în rate, e mai convenabil pentru tine.

Gemeni

Primești bani în plus, pot proveni și din colaborări. E momentul perfect, oricum ai avut multe cheltuieli, iar acum ai nevoie de niște bani de buzunar.

ADVERTISEMENT

Rac

S-ar putea să iei niște bani în plus astăzi. Pot apărea cheltuieli neașteptate și vei încerca să gestionezi banii astfel încât să ai profit maxim.

Leu

Ai o întâlnire – poate fi și prin apel video – cu cineva care vrea să colaboreze cu tine la o afacere. Vei cântări lucrurile și te gândești dacă merită sau nu să accepți oferta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

S-ar putea să cumperi niște lucruri noi, să-ți reînnoiești garderoba sau să faci o schimbare de look. Poate achiziționezi și o nouă piesă de mobilier.

Balanță

Totul merge bine în relația cu partenerul de cuplu și poate veți ajunge la căsătorie, dacă nu ați făcut acest pas până la momentul actual.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Te va căuta cineva care vrea să colaboreze cu tine la un proiect care ți-ar putea aduce avantaje. E important să știi să negociezi ca să te bucuri de o sumă mare de bani.

Săgetător

Ai putea întâlni persoana potrivită cu care să ai o relație sentimentală. Sunt șanse să apară un copil, dacă nu s-a întâmplat până acum, a dezvăluit Neti Sandu la Pro TV marți, 12 iulie 2022.

Capricorn

Te atrage o activitate care te va ajuta să-ți pui imaginația în mișcare și poate e bun și din punct de vedere fizic, dacă e vorba despre un sport.

Vărsător

Se anunță o perioadă liniștită în relația de cuplu. Împreună cu partenerul vei reuși să depășești neînțelegerile și momentele dificile.

Pești

Vrei să începi niște studii și te interesezi de o școală potrivită ca să mergi la cursuri de la toamnă. Poate fi vorba și despre studiile copiilor.

ADVERTISEMENT