Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 13 octombrie 2020. Gemenii ar putea primi o sumă mare de bani

13.10.2020 | 08:45
Horoscop Neti Sandu pentru marti 13 octombrie 2020 Gemenii ar putea primi o suma mare de bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru ziua de marți, 13 octombrie 2020, vine cu provocări și cu mai mult curaj pentru a înfrunta anumite situații.

Astrologul de la știrile Pro TV menționează că va fi o zi foarte productivă pentru unele semne zodiacale, care pot începe noi proiecte sau afaceri, în timp ce altele vor primi o sumă mare de bani de la diverse surse.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 4, iar zodiile sunt îndemnate să fie deschise la problemele care ar putea să apară în cadrul membrilor familiei. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 13 octombrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Este o zi perfectă să te dezvolți într-un anumit domeniu, iar acest lucru îți va aduce numeroase beneficii în plan profesional. Vei reuși să rezolvi problemele care nu ți-au dat pace în utima vreme și vei duce toate sarcinile la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

Taur

Este timpul să-ți faci curaj și să le ceri superiorilor ce ai nevoie, iar ei te vor asculta. De asemenea, poți începe să lucrezi la un nou proiect, iar recompensele de pe urma acestuia vor fi destul de mari.

Gemeni

Ai putea să primești o sumă mare de bani, indiferent de sursă. Este bine să achiziționezi toate lucrurile de care ai nevoie, însă nu uita să pui câțiva bani deoparte. Trebuie să termini de rezolvat fiecare task la locul de muncă pentru a nu rămâne în urmă.

ADVERTISEMENT

Rac

Ziua se anunță a fi productivă, iar activitățile cu copiii sunt perfecte pentru astăzi. Creativitatea te va ajuta să realizezi mai multe lucruri, inclusiv să investești în lucrurile necesare pentru propria locuință.

Leu

Trebuie să vorbești cu membrii familiei pentru o posibilă schimbare de locuință și să vă puneți de acord în privința alteia noi. La locul de muncă se vor ivi noi oportunități și este bine să profiți de ele acum, după care vei avea numai de câștigat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este o zi productivă și vei reuși să studiezi ceea ce ți-ai propus. O schimbare de look ar fi perfectă în acest moment, mai ales că te gândești la asta de mult timp. Pune-o în practică și te va ajuta să te simți bine în pielea ta, dar îți va da și încrederea de care ai nevoie.

Balanță

Ziua de astăzi aduce numai succes în plan profesional. Un coleg cu care ești pe aceeași lungime de undă se va asocia cu tine pentru a începe o nouă afacere. Ai inițiativă și determinare, iar noul proiect va aduce numai beneficii pentru tine și pentru persoana alături de care îl concepi.

Scorpion

Te gândești să-ți schimbi locuința sau să duci mașina la reparat. De asemenea, ar putea să pară noi oferte de muncă și să găsești ceva care să ți se potrivească și care să-ți aducă beneficii în plan personal și profesional, dar și venituri substanțiale.

Săgetător

Ai grijă la sănătate și ia imediat măsuri dacă organismul îți dă semne că ar fi ceva în neregulă. O cunoștință o să ia legătura cu tine și o să te implice în câteva activități care vor fi pe placul tău cu siguranță.

Capricorn

Este un moment prielnic pentru a face schimbări la propria locuință, fie că este vorba de zugrăvit, reparat sau construcții. Poți începe noi proiecte la locul de muncă, iar dacă au succes îți vor aduce venituri mari și chiar o promovare.

Vărsător

Este posibil să folosești alte mijloace de transport dacă mașina ta este la reparat sau nu are actele la zi. Nu este exclus să devii voluntar într-un grup care luptă pentru o cauză și este bine să încerci ceva nou, mai ales că te va ajuta din punct de vedere moral.

Pești

Vei avea chef de învățat și vei lua în calcul această activitate, indiferent de domeniul ales. Vei comunica mult mai bine cu colaboratorii de proiect la locul de muncă, iar rezultatele bune se vor vedea cât de curând.

ADVERTISEMENT