Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 14 septembrie 2021. Peștii rezolvă problemele din cuplu

Neti Sandu a pregătit horoscopul pentru marți, 14 septembrie 2021. Află care sunt previziunile astrologului de la Pro TV pentru fiecare nativ.
14.09.2021 | 08:05
Horoscop Neti Sandu pentru marti 14 septembrie 2021 Pestii rezolva problemele din cuplu
Horoscop Neti Sandu pentru marți, 14 septembrie 2021. Peștii rezolvă problemele din cuplu. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Neti Sandu, astrologul știrilor Pro Tv, prezintă horoscopul pentru marți, 14 septembrie 2021. Este o zi cu tot felul de vești. Pentru unii nativi sunt vești bune. Nu trebuie să acționați imediat când aflați ceva.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 5 și ar trebui să fiți mai cumpătați.

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 14 septembrie 2021. Peștii rezolvă problemele din cuplu

Berbec

Vreți să faceți tot felul de amenajări prin casă, așa că sunteți obligat să scoateți destui bani din buzunar. Vreți să aveți cele mai bune condiții de studiu, de lucru sau de joacă pentru cei mici.

ADVERTISEMENT

Taur

Dacă sunteți singuri este posibil să apară persoana potrivită. Este posibil să intrați într-o relație.

Gemeni

O zi marcată de schimbări. Vă gândiți poate să vă mutați în altă casa, sau faceți unele reparații, renovați. Faceți orice pentru a avea confort.

ADVERTISEMENT

Rac

Faceți unele reamenajări prin casă. Poate cumpărați aparatură nouă, eventual pentru copii. Este posibil să legalizați niște acte.

Leu

S-ar putea să vă găsiți un asociat și să luați și niște bani. Aveți grijă cum îi gestionați.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vreți să-i dați gata pe cei din jur și să le arătați ce puteți să faceți. Așa că o să vă implicați în mai multe proiecte. O să reușiți să recuperați o sumă de bani.

Balanța

Se pare că veți primi niște bani în plus, după o rectificare a bugetului. Dar asta înseamnă că și voi veți munci în plus.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Decideți unde doriți să lucrați și flerul vostru vă va ajuta să luați cea mai bună decizie. Astfel, o să luați și niște bani în plus.

Săgetător

Revin unele chestiuni mai vechi. Cineva din trecutul vostru sentimental vrea să vă facă să înțelegeți ce s-a întâmplat așa că vrea să purtați o discuție. Azi se rezolvă mai multe probleme.

Capricorn

Azi este o zi în care vă ocupați de acte. E posibil să reactualizați permisul auto, buletinul, pașaportul, abonamentul sau alte acte. Așa vă veți putea deplasa fără restricții.

Vărsător

O să vă ocupați tot timpul cu niște cursuri pe care vreți să le faceți. Este posibil să le faceți și la distanță. Este posibil să faceți o deplasare.

Pești

Reușiți să vă înțelegeți cu partenerul de viață, după mai multe discuții, pentru că aveți foarte multe lucruri în comun și ar fi păcat să aveți probleme. Posibil să negociați un contract.

ADVERTISEMENT