Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 15 decembrie 2020. Taurul trebuie să consulte un medic

15.12.2020 | 08:17
Horoscop Neti Sandu pentru marti 15 decembrie 2020 Taurul trebuie sa consulte un medic
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru marți, 15 decembrie 2020, aduce pregătiri pentru sărbători, mai ales că nativii primesc bani înainte de Crăciun și pot face totul fără nicio grijă. 

Astrologul de la Pro TV precizează că nativii vor fi cu toate lucrurile la zi pentru a termina toate treburile înainte de sărbători.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 6 și ar trebui să păstrăm armonia din viața noastră. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 15 decembrie 2020

Berbec

Primești bani și poți face calcule pentru sărbători, ca să fie totul bine. Te întâlnești cu niște persoane care să-ți ofere sprijinul, poate online sau chiar față în față.

ADVERTISEMENT

Taur

Ar trebui să-ți faci timp pentru o consultație medicală, chiar și prin telefon. Primești bani care s-au strâns până acum și de poți lua celor dragi cadori care să-i surprindă.

Gemeni

Începi să-ți dai seama de situația din relația de cuplu și poate stabilești o regulă nouă împreună cu partenerul. Ai de discutat și de rezolvat lucruri importante casă nu ai nicio grijă la sfârșit de an.

ADVERTISEMENT

Rac

Se poate să iei o hotărâre bruscă și să pleci în vizită la părinți sau bunici, măcar pentru două zile. S-ar putea să faci niște schimbări benefice pentru tine și să iei niște bai în plus în urma unor colaborări.

Leu

Poate organizezi ceva special pentru partener și pentru cei mici cu ocazia sărbătorilor. Îți folosești resursele și creativitatea pentru a crea ceva inedit, care să-i surprindă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Îți organizezi responsabilitățile ca să ai puțin timp de odihnă. Termini treburile din casă și începi să te pregătești pentru sărbători.

Balanță

Primești un rezultat bun la școală sau la job. S-ar putea să te implici într-o activitate de grup care te va ajuta foarte mult, mai ales dacă îți pune talentul la încercare.

Scorpion

Te pregătești de o colaborare avantajoasă din punct de vedere financiar și analizezi foarte bine lucrurile. Primești bani și faci toate cumpărăturile necesare pentru școală și alte necesități.

Săgetător

S-ar putea să primești o invitație la o cabană cu ocazia sărbătorilor. Lucrurile bune încep să apară, ai parte de rezultatele pe care le așteptai și primești și banii pentru munca depusă. Surprizele apar de peste tot.

Capricorn

Ai de gând să-ți cumperi altă casă pentru a avea mai mut spațiu sau pentru a plăti mai puțin. Apare o ofertă de lucru pentru anul următor și te gândești dacă accepți sau nu. Vrei să petreci timp sufiecient cu familia.

Vărsător

Ai făcut rost de bani pentru a-ți repara mașina sau pentru a lua alta. S-ar putea să rezolvi problemele care țin de școală și să ai rezultate bune la sfârșit de an.

Pești

Ai cheltuieli mari în această perioadă. Poate vrei să reamenajezi locuința sau să le iei celor dragi cadouri scumpe. Este posibil să primești niște bani din urmă și să fie suficienți pentru sărbători.

ADVERTISEMENT