Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 16 februarie 2021. Mai multe zodii se bucură de câștiguri financiare

16.02.2021 | 08:12
Horoscop Neti Sandu pentru marti 16 februarie 2021 Mai multe zodii se bucura de castiguri financiare
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru marți, 16 februarie 2021, vine cu velti bune și mai puțin bune, în același timp, dar nativii vor face față cu brio în orice situație. 

Astrologul de la Pro TV menționează că zodiile vor avea reacțiile potrivite chiar și în momentele de criză și se vor putea descurca să treacă peste acestea.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 7, ceea ce înseamnă că nativii fac alegeri înțelepte. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop Neti Sandu: marți, 16 februarie 2021, pentru toți nativii

Berbec

Primești o sumă de bani care a venit cu întârziere. Cel mai probabil, ar fi trebuit să intre anul trecut.

ADVERTISEMENT

Taur

E posibil să primești mai multe sporuri și avantaje de la superiori, lucru care te-ar putea face să rămâi la actualul job și să nu mai vrei să pleci prea curând.

Gemeni

Se poate să primești aprobarea unui proiect cu niște parteneri străini și găsești o soluție ca să nu fie nevoie să te deplasezi undeva.

ADVERTISEMENT

Rac

S-ar putea să apară o persoană care și-a dat seama că nu poate sta departe de tine, însă este important și ce părere ai tu despre asta.

Leu

O persoană care este plecată îți aduce vești bune, însă rămâne de văzut când se va întâmpla acest lucru.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Faci o adunare de familie și decideți împreună dacă merită să faceți reparații prin casă sau să vă mutați în altă parte.

Balanță

Există o persoană care se află foarte aproape de tine, însă este posibil să nu o observi dacă te gândești la altcineva.

Scorpion

Sunt șanse să primești o sumă de bani pe care o vei folosi ca să faci cumpărături, cel mai probabil online, ca să eviți orice risc.

Săgetător

Se poate ca relația cu rudele apropiate să se reactiveze dacă apare un eveniment important în familie, nuntă sau botez.

Capricorn

Te întâlnești cu niște persoane interesate de un aspect social și o să faceți eforturi pentru a realiza împreună o faptă importantă.

Vărsător

Ai întâmpinat câteva probleme cu un proiect, însă astăzi reușești să rezolvi lucrurile și îl vei putea lansa cât de curând.

Pești

O persoană din anturajul tău este alături de tine și te ajută să-ți menții moralul ridicat și chiar se pot naște sentimente mai puternice între voi.

ADVERTISEMENT