Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 17 august 2021. Nativul Pești are succes în plan amoros

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 17 august 2021. Află care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte.
17.08.2021 | 07:56
Horoscop Neti Sandu pentru marti 17 august 2021 Nativul Pesti are succes in plan amoros
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru marți, 17 august 2021. Vibrația zilei este 8, iar nativii ar trebui să fie mai economi. Este o zi bună, iar zodiile vor rezolva situațiile complicate, spune astrologul de la Pro TV. 

Horoscop Neti Sandu: marți, 17 august 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Poate faci niște analize medicale astfel încât să știi ce tratament să iei. E mult de lucru la job, mai ales dacă te pregătești să pleci în concediu sau tocmai te-ai întors.

ADVERTISEMENT

Taur

O persoană îți dă semnale și interacționezi cu ea, dacă nu ai pe cineva. Poate pleci într-o excursie cu copiii sau îi trimiți doar pe ei, ca să te poți ocupa de treburile profesionale și de familie.

Gemeni

Trebuie evitată monotonia în relația sentimentală. O să cumperi ceva nou pentru casă ca să creezi mai mult confort sau poate reamenajezi un loc pentru copii.

ADVERTISEMENT

Rac

Te gândești ce cursuri să urmezi, poate ai de susținut o anumită probă. Ai vrea să muncești mai mult ca să ai bani de concediu sau să cumperi ceva pentru cei dragi.

Leu

Trebuie să rezolvi niște chestiuni legate de locuință, poate apelezi la ajutorul unei firme. Se anunță bani, mai ales dacă semnezi un contract sau începi o colaborare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

A mai rămas ceva din concediul tău și ai ales deja destinația. Ai idei și proiecte mai vechi pe care să le pui în practică și o să te susțină cei din jur, dar și superiorii.

Balanță

Există o problemă care îți tulbură somnul și poate îi spui cuiva ca să te ajute să găsești o soluție. De asemenea, e cazul să faci un control medical, mai ales că există o problemă și trebuie consultată de un medic.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se poate să iei niște bani cu care să-ți achiți ratele sau facturile sau pui deoparte pentru o excursie. Te întâlnești cu cineva care îți poate oferi de lucru, dacă ai disponibilitatea pentru asta, sau începi o afacere.

Săgetător

O persoană dă semne că ar vrea o relație cu tine și nu ai spune nu, te-ai săturat de singurătate. Te lansezi cu un proiect care are o amprentă personală și care ca primi aprecierile celorlalți.

Capricorn

Poate mergi într-o deplasare în interes de serviciu și profiți de ocazie ca să te mai relaxezi puțin la mare sau la munte după aceea. Legalizezi niște acte, poate vinzi o casă sau îți cumperi una nouă.

Vărsător

Faci tot ce poți ca să recuperezi niște bani pe care îi aștepți de mult timp și care vor intra în cont, până la urmă. Te-ai decis cu cine să lucrezi ca să obții niște bani în plus, să ai pentru o deplasare.

Pești

Te înțelegi mai bine cu persoana iubită. Dacă nu ai pe nimeni, e posibil să apară cineva în viața ta. Te poți asocia cu niște oameni pentru o colaborare de succes.

ADVERTISEMENT