Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 17 mai 2022. Zi plină la locul de muncă pentru Tauri

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 17 mai 2022. Este o zi plină pentru mai mulți nativi, cu multe treburi de rezolvat, dar și multe satisfacții. Iată ce previziuni au astrele.
17.05.2022 | 07:11
Horoscop Neti Sandu pentru marti 17 mai 2022 Zi plina la locul de munca pentru Tauri
Horoscop Neti Sandu pentru marți, 17 mai 2022. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Este o zi frumoasă pentru cele 12 zodii, dar unii nativi au multe lucruri pe cap. Fiecare situație în parte trebuie analizată așa cum se cuvine.

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 17 mai 2022. Previziuni complete

Berbec

Multe lucruri administrative pentru nativii aceștia, fie că este vorba de înscrieri la școală sau grădiniță sau chiar actualizări de acte.

ADVERTISEMENT

Taur

Vor fi multe lucruri de rezolvat pentru Taur. Nu lași nimic neterminat, așa că faci tot ce poți pentru a scăpa de ele, arată horoscopul prezentat de Neti Sandu în ziua de marți.

Gemeni

Poate avea loc o lucrare importantă pentru Gemeni sau trebuie să semneze niște acte.

Rac

Poți avea noroc de bani și poți chiar să faci niște economii pentru a pleca și în vacanță. Te gândești cum să faci să ajungă pentru toate cheltuielile.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii ar putea face o călătorie de serviciu, dar te vei bucura și de câteva clipe doar pentru tine.

Fecioara

Ai acte de semnat și aștepți niște confirmări de la niște instituții, autorități.

Balanță

În plan sentimental, apare cineva în viața voastră. Sunteți în căutarea armoniei, așa că supui persoana respectivă la teste.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Este o zi de negociere cu șefii și ești setat să îi faci să își țină cuvântul, să primești un bonus salarial.

Săgetător

Optimism pentru Săgetător datorită unor vești bune. O relație despre care chiar credeai că nu o să meargă te va surprinde.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Ești concentrat pe casa ta și poate chiar mai construieși ceva pe lângă ea, un foișor sau chiar decizi să îți extinzi locuința.

Vărsător

Mult succes în sfera comunicării pentru cei din zodia Vărsător: părerile tale vor fi respectate ca urmare a unei descoperii pe care o faci.

Pești

Cuvântul care caracterizează zodia Pești în ziua de marți este reinventare. Poți începe un nou proiect care să îți aducă mari satisfacții.

ADVERTISEMENT