Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 19 ianuarie 2021. Gemenii pot pleca în afara țării

19.01.2021 | 07:44
Horoscop Neti Sandu pentru marti 19 ianuarie 2021 Gemenii pot pleca in afara tarii
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru marți, 19 ianuarie 2021, aduce reușite pentru unele zodii, iar vibrația de Vărsător le va ajuta să-și pună în aplicare ideile, chiar dacă nu va fi ușor. 

Astrologul de la Pro TV anunță o zi lipsită de evenimente imprevizibile pentru unii nativi, care au de gând să se mute din locuință sau să se ocupe de reamenajări interioare.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 1 și nativii ar trebui să-și dea un restart. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop Neti Sandu: marți, 19 ianuarie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Primești un cadou de la o cineva drag, poate de la partenerul de viață sau de la o persoană pe care nu ai avut posibilitatea să o vezi de Anul Nou.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai de gând să faci o schimbare și să te muți în altă parte, ai nevoie de mai mult spațiu pentru tine și familie.

Gemeni

Ai posibilitatea de a vizita pe cineva din afara țării sau poate poți pleca într-o vacanță amânată, la care ai biletele.

ADVERTISEMENT

Rac

O să pui la punct niște acte și dai drumul la o tranzacție imobiliară sau deja aștepți să primești banii, dacă plata s-a efectuat cu succes.

Leu

Nu mai ai niciun dubiu în relația cu persoana iubită și urmează să treci la un alt nivel în cuplu, poate o cerere în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate mergi la un control medical de rutină, poate ai o problemă de care nu știi și este mai bine să rezolvi lucrurile din timp.

Balanță

Ai descoperit ceva de cumpărat pentru casă și ar trebui să faci reamenajări ca să te simți mai bine din punct de vedere emoțional.

Scorpion

Vrei să faci câteva schimbări prin locuință și apelezi la servicii de specialitate sau te apuci de zugrăvit, schimbi instalațiile nefuncționale și alte lucruri necesare.

Săgetător

Mai sunt bani de anul trecut pe care urmează să-i primești acum și poate vine și un bonus de la salariu.

Capricorn

Ai parte de câștiguri financiare destul de mari, poate lucrezi în paralel la altceva care îți asigură venituri în plus.

Vărsător

Ai mai multă grijă de tine și poate îți schimbi și look-ul. Nu uita să te ocupi și de sănătate , mai ales în această perioadă.

Pești

Ai amânat de mai multe ori o discuție între patru ochi cu o persoană apropiată și ar trebui să-ți faci curaj și să abordezi subiectul, altfel te vei consuma foarte mult,

ADVERTISEMENT