Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 2 august 2022. Bani pentru mai multe zodii

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru marți, 2 august 2022, aduce o zi în care semnele zodiacale reușesc să facă față tuturor situațiilor delicate. În plus, se ating obiective.
02.08.2022 | 06:59
Horoscop Neti Sandu pentru marti 2 august 2022 Bani pentru mai multe zodii
Horoscop Neti Sandu pentru marți, 2 august 2022, pentru fiecare nativ. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

De asemenea, nativii primesc ajutor din partea unor persoane apropiate. Vibrația zilei este 2 și ne transmite că vom găsi un umăr pe care să ne sprijinim.

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 2 august 2022, pentru fiecare nativ

Berbec

Un parteneriat nou are ceva hibe care duc la probleme de comunicare și cu banii. Relația de cuplu decurge armonios, te înțelegi cu jumătatea ta. Poți intra la cheltuială.

ADVERTISEMENT

Taur

Apar situații neprevăzute, ai grijă să nu te prindă cu garda jos. Poate începi un regim de viață, ții o dietă. Mare atenție la legile universului pe care le încalci, o să fii taxat.

Gemeni

Nu duci lipsă de oferte de colaborare, acceptă dacă nu ești prins cu altceva. Vin ceva bani și o veste bună de la cineva care speră să faceţi casă bună împreună.

ADVERTISEMENT

Rac

E o promisiune de salt în carieră, urci încă o treaptă socială. Ți se recunosc meritele și primești vești bune spre seară. Ești în elementul tău, dar fii atent la oamenii nesinceri.

Leu

Faci tot posibilul să-ți iei o vacanță de câteva zile, să scapi de stres. Ai simțul banului și nu duci lipsă de câștiguri. Poți să te reinventezi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Intră bani în cont și semnezi un contract care aduce venituri consistente. E cineva care îți propune un nou loc de muncă, dar și o asociere cu străinătatea.

Balanță

Afli în ce direcție merge relația de dragoste și faci planurile pentru nuntă. Sunt șanse de bani, venituri numai bune pentru a pleca pe undeva, la odihnă și distracție.

ADVERTISEMENT

Scorpion

E cineva care te hipnotizează și pe care vrei să-l cunoști mai bine, să formați un cuplu. La muncă primești ce ai cerut acum ceva vreme. Te eliberezi de o povară, un secret.

Săgetător

Recuperezi bani și îi investești într-un concediu sau în weekend. Consultări și contribuție la o petrecere în familie. Refaci punțile de comunicare cu rudele îndepărtate.

Capricorn

Te bucuri de atenția cuiva și faci planuri pentru vacanță. Vin de undeva bani, scoate lista de priorități și vezi ce e de achitat. E posibil să primești o ofertă de lucru.

Vărsător

E o zi în care ești de acord cu un proiect profesional care te pune în valoare. Se poate pune problema căsătoriei, discută cu partenerul. Fă-ți curaj și cere-ți drepturile.

Pești

Întâmpini dificultăți la muncă dacă lucrezi în grup, dar în final va fi bine. O problemă de familie cere să fie rezolvată urgent. Te pregătești de o relansare.

Horoscopul complet Neti Sandu pentru ziua de marți, 2 august 2022, este relatat pe site-ul știrilor Pro TV.

ADVERTISEMENT