Horoscop Neti Sandu pentru marți, 20 octombrie. Balanțele pot începe o nouă afacere

Andreea Stanaringa   
în Horoscop
20/10/2020, 08:58
Horoscop Neti Sandu pentru marți, 20 octombrie. Balanțele pot începe o nouă afacere
Horoscop Neti Sandu pentru joi, 22 octombrie. Racilor le merge bine în toate planurile Sursa foto: stirileprotv.ro

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru marți, 20 octombrie 2020, anunță o zi în care unii nativi vor rezolva niște greșeli din trecut și vor da tot ce e mai bun pentru a face lucrurile cât mai bine.

Astrologul de la Pro TV a menționat că vibrația zilei este 2, nativii urmând să primească ajutor din partea persoanei iubite. Se anunță planuri mari în plan sentimental pentru câteva zodii.

De asemenea, este ocazia perfectă pentru a ne cere scuze față de cei cărora le-am greșit în trecut și de a vorbi deschis despre ce s-a întâmplat. Iată previziunile pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 20 octombrie, pentru fiecare nativ

Berbec

Un coleg de la locul de muncă și-ar dori să lucrați împreună, însă nu accepți până nu cântărești dacă ai timp și dacă ai de câștigat venituri considerabile. Este timpul să-ți analizezi relațiile și să faci curat printre prieteni. Încearcă să fii la curent cu ce se întâmplă și relaxează-te atunci când nu mai poți.

Taur

O persoană te va aborda ca să aveți o relație, însă este nevoită să muncească mult sau să călătorească des, iar acest lucru va fi dificil pentru tine. Ai șansa să accepți un nou job, însă trebuie să analizezi foarte bine posibilitățile financiare și de dezvoltare.

Gemeni

Trebuie să faci câteva investiții financiare pentru locuință și vei începe să lucrezi de la domiciliu. Vei recurge la niște schimbări care să-ți ușureze viața și să-ți aducă mai multe câștiguri financiare. În același timp, noul job va fi plăcut pentru tine.

Rac

Viața de cuplu merge foarte bine și chiar este posibil ca tu și partenerul de viață să faceți un pas înainte și să ajungeți în fața altarului. Primești o sumă de bani și o vei utiliza pentru a cumpăra mâncare pentru anotimpul rece.

Leu

Vei începe o nouă activitate și te va destinde atât fizic, cât și psihic. Reușelti să strângi niște bani și îi vei folosi pentru a lua diverse lucruri pentru a lucra de acasă sau pentru copiii tăi.

Fecioară

Vrei să iei niște cursuri online și te lovești de niște probleme tehnice pentru care trebuie să ceri ajutorul. Trebuie să-ți actualizezi câteva acte și vei avea multă treabă pe parcursul zilei.

Balanță

După câteva consultări cu partenerii de afaceri, vei începe un nou proiect care să-ți garanteze succesul atât ție, cât și companiei la care lucrezi. Îți vei achita toate facturile și vei scăpa de cheltuieli pentru scurt timp.

Scorpion

Vei desfășura o activitate care să-ți aducă mai mulți bani în paralel cu jobul tău de acum. Vei câștiga niște bani în plus și îi vei investi pentru ce ai nevoie în propria locuință.

Săgetător

Vei primi câteva răspunsuri la niște chestiuni mai vechi și te vei descurca cu toate sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești. Vei întâlni o persoană care să-ți dea o idee pentru o nouă afacere și deja începi să pui bazele acesteia.

Capricorn

E posibil să faci muncă de voluntariat și să lupți pentru o cauză pentru că ai nevoie să întâlnești și alte persoane. Vei obține ceva ce se caută pe piață și vei lucra constant pentru a putea folosi produsele respective în continuare.

Vărsător

Este foarte posibil să ai de dat un examen sau o probă practică, iar psihicul tău să fie extrem de solicitat Vei putea rezolva o situație din trecut și ai parte de venituri financiare destul de bune, însă nu te oprești aici cu banii.

Pești

O persoană apropiată îți propune să faceți o plimbare prin țară și ar fi bine să accepți. Vei recupera niște bani de la anumite persoane și trebuie să faci niște cheltuieli necesare.

Închide ×