Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 25 august 2020. Sfera sentimentală este activă pentru nativul Pești

25.08.2020 | 09:14
Horoscop Neti Sandu pentru marti 25 august 2020 Sfera sentimentala este activa pentru nativul Pesti
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de marți, 25 august 2020, vine cu vești bune pentru majoritatea semnelor zodiacale. Nativii au parte de susținerea celor din jur ceea ce îi ajută enorm în proiectele pe care le au.

De asemenea, renumitul astrolog de la Pro TV mai anunță că zodiilor le va merge de minune pe parcursul acestei zile și datorită ambiției de care dau dovadă. Așa se face că inițiativele lor se vor îndeplini numaidecât.

ADVERTISEMENT

Cifra 7, care reprezintă vibrația zilei de marți, vine cu alegeri înțelepte pentru cei 12 nativi. Descoperă și tu care sunt previziunile complete pentru toate zodiile.

Horoscop Neti Sandu: marți, 25 august 2020, pentru fiecare zodie

Berbec

Ai multe drumuri de făcut, dar în sfârșit, primești semnăturile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Rezultate favorabilă, ai ales bine parteneriatele.

ADVERTISEMENT

Taur

Veste uriașă legat de venirea unui copil în familie. Este momentul să arunci din obiecte și să faci spațiu în casă. Pe plan profesional se reia o relație sau porniți la drum singuri.

Gemeni

Bucură-te de zilele libere pentru a merge undeva la țară, la aer curat. Perioadă excelentă din punct de vedere financiar, achiziționează tot ce ai nevoie pentru grădiniță sau școală.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai bani suficienți pentru a acoperi toate facturile și datoriile. Te simți bine în propria piele și asta se poate observa cu ochiul liber de ceilalți.

Leu

Muncește din greu pentru un post mai bun la serviciu. Perspectiva există, nu-i da cu piciorul. Interviuri, colaborări sau un nou loc de muncă la orizont.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai ceva bani strânși deoparte, investește-i cu cap într-o casă nouă sau o mașină. Toate inițiativele pe care le ai în plan se vor îndeplini, iar finanțele nu vor întârzia să apară.

Balanță

Relația amoroasă intră pe făgașul normal și devine mai sudată ca niciodată. Posibil un nou loc de muncă care să-ți aducă banii necesari pentru investiții în locuință.

Scorpion

O persoană din trecut vă caută și este foarte posibilă o relație stabilă. Se anunță echilibru din punct de vedere financiar, tot ce trebuie să faci este că te consulți cu jumătatea ta.

Săgetător

Profită de reduceri și prețurile mici pentru a cumpăra lucrurile de care ai nevoie. Primești mai multe oferte de muncă, ai de unde alege. Ești din nou în centrul atenției.

Capricorn

O femeie te susține moralul și îți este aproape în călătorii sau plimbări. Astrele spun că s-ar putea să ridici o casă nouă sau să demolezi una veche. Ai nevoie de sprijin.

Vărsător

Inspirație și noutăți la locul de muncă. Ești apreciat pentru eforturile depuse. Este momentul să te înscrii la cursuri sau să te reprofilezi.

Pești

Întâlnești persoana la care ai visat toată viața. Posibilă relație stabilă și de durată. Ai multe proiecte, trebuie doar să găsești parteneri de afaceri ideali.

ADVERTISEMENT