Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 26 octombrie 2021. Leul întâlnește pe cineva pe placul său

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru marți, 26 octombrie 2021, aduce o zi lejeră și cu intuiție bună.
26.10.2021 | 07:28
Horoscop Neti Sandu pentru marti 26 octombrie 2021 Leul intalneste pe cineva pe placul sau
ADVERTISEMENT

Totodată, renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că zodiile merg la sigur ca să-și atingă obiectivele. În plus, experiența își spune cuvântul și ea.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 8 și trebuie să fim mai atenți cu banii, să nu fie cheltuiți fără rost, asta pentru că nu se câștigă chiar așa ușor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 26 octombrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Comunicare cu partenerul de cuplu intră în linie dreaptă. Orice dispute ați avut s-au evaporat, totul este să mențineți pacea.

Taur

E posibil să-ți găsești altceva de muncă și să te alegi cu un supliment financiar convenabil. Sunt șanse mari legat de o colaborare.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Mai faci un pas spre căsătorie și te interesezi unde o să stați mai departe sau care sunt șansele cumpărării unei case.

Rac

E cineva căruia îi pasă de tine. E posibil să te trezești cu o surpriză, asta pentru că știe cum și cu ce să te cucerească.

ADVERTISEMENT

Leu

Întâlnești pe cineva care pare exact persoana pe care o cauți și să realizezi pe parcurs că nu te-ai înșelat absolut deloc.

Fecioară

Te caută o persoană care se gândește la o colaborare. Te-ar putea interesa această latură și e de analizat situația în sine.

ADVERTISEMENT

Balanță

Te bucuri de suportul moral și material al unor rude sau prieteni. Astrele spun că le poți întoarce și tu gestul.

Scorpion

Se conturează niște bani care te scot dintr-un impas financiar. Reușești să te descurci foarte frumos cu plățile de tot felul.

Săgetător

O zi în care te ocupi mai mult de tine, poate faci o schimbare de look sau niște analize medicale. Nu este exclusă nici o dietă.

Capricorn

Ai de unde lua mai mulți bani, asta pentru că ți se plătesc niște ore suplimentare sau poate vin din eventuale colaborări.

Vărsător

E un grup dispus să te ajute dacă ai nevoie de ceva și să faceți treabă foarte bună împreună pentru că sunteți eficienți în această formulă.

Pești

Te înduri să mai achiziționezi ceva frumos și pentru tine, care să-ți ridice moralul. Cine știe, poate e ceva de care chiar aveai nevoie.

ADVERTISEMENT