Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 27 octombrie 2020. Schimbări majore pentru Scorpioni

27.10.2020 | 08:50
Horoscop Neti Sandu pentru marti 27 octombrie 2020 Schimbari majore pentru Scorpioni
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru marți, 27 octombrie 2020 anunță o zi constructivă pentru nativi. Aceștia se vor ocupa de remedierea lucrurilor de care nu sunt mulțumiți.

Este o zi marcată de progrese, cu bani care vin și pleacă. Aduce schimbări pentru unii nativi sau diverse dileme și oportunități legate de proiecte profesionale viitoare.

ADVERTISEMENT

Celebrul astrolog de la Pro TV anunță că vibrația zilei este 9 și nu o să ducem lipsă de idei, care ne vor salva din situații sensibile.

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 27 octombrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

O să colaborați cu cineva ca să nu depindeți doar de salariu, iar acest lucru vă ajută în plan financiar. Vă grăbiți să acoperiți datoriile și restanțele, dar veți începe și unele proiecte pe care le aveați în plan de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Taur

Vă gândiți la posibilitatea unei mici escapade, căutați cazare undeva în natură pentru a vă recrea și relaxa după zile încărcate la muncă. Acest lucru vă aduce energie și sunteți gata să reveniți în forță, aveți idei, creativitate și energie.

Gemeni

Se anunță un câștig financiar. Este posibil să renunțați la o colaborare și să să alătutați alteia, care vi se pare mai potrivită. Sunteți dispuși să le îndepliniți dorințele copiilor, poate le cumpărați ceva necesar pentru studiu, o tabletă sau un gadget care să îi ajute în acest sens.

ADVERTISEMENT

Rac

Apare o ofertă de muncă, dar care o să fie acceptată doar dacă vă satisface financiar mai bine decât actuala. Îi pregătiți partenerului de viață o surpriză, aveți un motiv de sărbătorit, iar o seară romantică în doi este o ocazie numai bună.

Leu

Sunt treburi ascasă de care vă ocupați astăzi, modificări pe care le aveați în plan. Se poate și să aveți de a face cu niște documente. Finanțele sunt și ele un capitol care vă preocupă și puteți să vă hotărâți să vă faceți un cont de economii pentru a avea o rezervă și a o întrebuința doar când este necesar.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ziua se anunță plină. Sunt multe lucuri de care trebuie să vă ocupați, aprovizionarea pentru iarnă sau prepararea conservelor pentru sezonul rece. Este posibilă și o schimbare de look, o tunsoare sau achiziționarea unor obiecte vestimentare.

Balanță

Aveți de rezolvat o problemă legată de unele documente sau clauze contractuale. Unele condiții vă nemulțumesc și nu puteți începe munca. Partea bună e că sunt negociabile. Vă îngrijorează o problemă de sănătate, a cărei cauză vă este necunoscută, dar care se va soluționa cu bine.

Scorpion

Ziua poate să aducă schimbări majore. Poate să fie vorba despre un alt loc de muncă sau schimbarea școlii la care ați mers până acum. Puteți să găsiți rezolvarea unor probleme mai vechi, iar acest lucru vă va impusiona către demararea unor noi proiecte, care să vă valorifice mai mult.

Săgetător

O propunere de afaceri sau pentru un alt loc de muncă se va bucura de susținerea unor persoane care vă apreciază și are toate șansele să aibă succes. Vă veți întâlni cu un om care este capabil să vă ajute cu niște probleme pe care nu ați izbutit să le soluționați singuri.

Capricorn

Sunt anunțate niște chetuieli pentru ziua de astăzi. Este posibil să fiți nevoiți să retrageți din cont o sumă de bani pentru a face reparații sau renovări acasă, poate chiar achiziționarea unor lucruri pentru munca sau studiul de la domiciliu. Ați putea și să primiți un contract bănos și care necesită gestionarea efortului pentru o perioadă îndelungată.

Vărsător

Sunt șanse să primiți niște bani astăzi, poate să fie vorba de o mărire de salariu, plata unor ore suplimentare sau bani pe care trebuia să-i primiți de mai multă vreme. Reușiți si rezolvați problema unui un aparat electronic care nu mai funcționa corespunzător sau a mașinii, aflată în sevice.

Pești

Este o zi promițătoare pentru planul profesional, sunt vești bune și bani, se poate să reușiți cu un proiect pentru care ați fost nevoiți să renunțați la un altul. În viața privată poate să apară o persoană care să dorească să începeți o relație, dar trebuie întâi să analizați bine situația.

 

ADVERTISEMENT