Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 28 septembrie 2021. Nativul Taur se bucură de bani

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru marți, 28 septembrie 2021, aduce o zi cu rezolvări.
28.09.2021 | 07:28
Horoscop Neti Sandu pentru marti 28 septembrie 2021 Nativul Taur se bucura de bani
ADVERTISEMENT

Cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale acordă mai multă atenție lucrurilor pe care le-au făcut la repezeală, superficial.

Multe situații se rezolvă acum. De asemenea, vibrația zilei este reprezentată de cifra 1, ceea ce înseamnă că zodiile o iau de la capăt.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 28 septembrie 2021, de la nativ la nativ

Berbec

Recuperezi banii de care aveai atâta nevoie. E cazul să te străduiești puțin, poate chiar să te duci peste anumite persoane.

Taur

Dispui niște bani, ocazie numai bună să mai achiziționezi ceva și pentru tine, nu numai pentru cei din jur. Gândește-te la tine.

ADVERTISEMENT

Gemeni

E posibil să primești o mână de ajutor din partea cuiva care ține la tine. În felul acesta respectivul îți face viața mai ușoară.

Rac

Poate le-ai venit de hac unor probleme de sănătate și atât tu, cât și familia veți fi mult mai în siguranță de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Leu

Trebuie să dai un refresh interiorului casei tale. Sunt șanse mari să cumperi ceva care să aducă un plus de culoare în locuință.

Fecioară

Te-ai gândit mult și abia acum ai luat decizia să intri într-o combinație partenerială de afaceri, asta pentru că dispui de mai mult timp.

ADVERTISEMENT

Balanță

Se confirmă niște așteptări și afli ce s-a stabilit la un nivel anume. Astrele anunță că este momentul să iei niște decizii.

Scorpion

Împăcare cu o persoană care te-a supărat în trecut. În felul acesta te eliberezi sufletește pentru că nu aveai deloc o stare interioară bună.

Săgetător

Primești acele confirmări fără de care nu poți merge mai departe. Și uite așa astrele te ajută să faci progrese pe mai multe planuri.

Capricorn

Se anunță o zi în care ai nevoie să semnezi niște acte, ca să te poți deplasa mai departe. Prea ai tergiversat lucrurile în ultima perioadă.

Vărsător

Ești tot mai preocupat de școală, de cursuri, de taxe și o să le dai de capăt zilele astea sau de ce nu, chiar în cursul acestei zile.

Pești

Va trebui să faci o alegere legat de școală, ca să-ți fie mai ușor. Din păcate, lucrurile nu păreau să meargă în sensul dorit de tine.

ADVERTISEMENT