Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 31 mai 2022. Noutăți în dragoste pentru Scorpion

Horoscopul propus de astrologul Neti Sandu pentru marți, 31 mai 2022, aduce o zi cu de toate. Luna și Soarele sunt în zodia Gemeni, iar nativii folosesc la intensitate maximă energia.
31.05.2022 | 07:00
Horoscop Neti Sandu pentru marti 31 mai 2022 Noutati in dragoste pentru Scorpion
Horoscop Neti Sandu pentru marți, 31 mai 2022, de la zodie la zodie. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Cititorul în stele mai spune că semnele zodiacale au de unde extrage lucruri bune și dau randament în tot ce fac. Vibrația zilei este 4 și o să ținem cont de preferințele celor din jur.

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 31 mai 2022, de la zodie la zodie

Berbec

Se ivește o sursă suplimentară de bani și o să sacrifici mare parte din timpul liber pentru a strânge finanțe la bugetul casei.

ADVERTISEMENT

Taur

E posibil să te asociezi cu cineva cu care începi un proiect nou de unde sunt șanse mari să vină bani frumoși.

Gemeni

Este o zi numai bună pentru a te asocia. Sunt niște oameni alături de care dai drumul unui proiect care îți aduce un câștig consistent.

ADVERTISEMENT

Rac

E posibil să pregătești un eveniment de familie și să faci comenzi online. Ești cel care se ocupă de achiziții, să iasă totul ca la carte.

Leu

E cineva din străinătate care vrea să formați un cuplu, mai trebuie să vrei și tu. Nu ești tocmai hotărât perioada asta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cumperi bilete de vacanță la un preț bun, poate nimerești o promoție. E vorba de ceva care pare să fie pe sufletul tău.

Balanță

E o persoană care vrea să vă cunoașteți mai bine și să vă încercați șansele într-o relație, asta numai dacă ești singur.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Apar noutăți în sfera sentimentală, poate fi cineva din urmă pe care l-ai mai întâlnit, dar acum e posibil să-l vezi cu alți ochi.

Săgetător

E bine să ai mai multă grijă de sănătate, să vezi sunt stau cei apropiați la acest capitol ca să fiți cu toții zdraveni.

Capricorn

Ți se ofera șansa de a etala niște calități și să te alături unui grup, totul pentru a avea și mai mult spor în ce faci.

Vărsător

Te apuci de studii într-un domeniu nou. Este o perioadă perfectă pentru comunicare, învățământ și cursuri de specializare.

Pești

Faci comandă online de diverse lucruri utile pentru casă și să o sporești pe cât posibil gradul de confort din locuință.

Horoscopul complet realizat de Neti Sandu, pentru ziua de marți, 31 mai 2022, a fost difuzat în cadrul știrilor Pro TV.

ADVERTISEMENT