Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 6 octombrie 2020. Leul primește bani din mai multe surse

06.10.2020 | 08:37
Horoscop Neti Sandu pentru marti 6 octombrie 2020 Leul primeste bani din mai multe surse
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru marți, 6 octombrie 2020, aduce pe primul loc armonie atât pe plan profesional, cât și în plan personal. Este o zi perfectă din multe puncte de vedere.

De asemenea, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că semnele zodiacale vor obține și vor realiza toate lucrurile și proiectele care țin de ele.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 6, care le aduce zodiilor armonie și echilibru. Este un moment bun pentru sport și exerciții fizice, zodiile nu trebuie să-și iasă din ritm.

Horoscop Neti Sandu: marți, 6 octombrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Multă treabă acasă, ai grijă să nu te obosești prea tare. Fii atent la sănătate, nu te epuiza definitiv. Ai șansa să repari relația de cuplu, comunicarea slabă și-a pus serios amprenta.

ADVERTISEMENT

Taur

Inspirația este la cote maxime. Scoate la vânzare obiectele ce nu-ți mai folosesc sau realizează o expoziție. Se conturează o sumă de bani, investește-o în educația copiilor.

Gemeni

E momentul să faci unele schimbări în locuință. Lucrează mai mult la estetica spațiului în care trăiești. Invitație neașteptată într-o scurtă vacanță. Asigură-te că ți-ai luat toate măsurile.

ADVERTISEMENT

Rac

Vești bune legat de copii. Unii s-ar putea să primească vești despre nașterea cuiva, în timp ce alții se pregătesc pentru o decizie judecătorească. Funcție mai bună la locul de muncă.

Leu

Ești dispus să începi o nouă afacere și începi cu achiziționarea spațiului de lucru. Bani din surse colaterale, ore suplimentare sau din alte părți.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ar fi cazul să nu mai amâni vizita la medic, vezi care sunt problemele care te supără. Este o perioadă ideală pentru studiu, poate începi un curs care să-ți fie pe plac.

Balanță

Te angajezi într-o aventură profesională, semnează contractul care te va duce pe culmile succesului. Vin bani din colaborări, așa te poți pune la adăpost pentru următoarea perioadă.

Scorpion

Nu duci lipsă de idei de afaceri, trebuie doar să le pui în practică. Unele se vor lega foarte frumos, fiind posibilă șansa de a-ți achiziționa o casă nouă. Primești împrumutul mult așteptat de la bancă.

Săgetător

Întâlniri și ieșiri la cafea cu prietenii, prilej de a mai schimba idei și sentimente. E posibil să apară o persoană cu care să fii pe aceeași lungime de undă, dă o șansă acestei povești de iubire.

Capricorn

Ofertele de lucru pică din cer perioada asta. În sfârșit, ai de unde alege și nici banii nu vor întârzia să apară. Stai bine la capitolul finanțe, acum poți renova sau schimba unele lucruri în casă.

Vărsător

Intră mai mulți bani în casă fie din colaborări, fie datorită partenerului de viață. Ai ocazia să te odihnești, să ieși din lumina reflectoarelor. Munca îți este răsplătită ca la carte, se anunță câștiguri generoase.

Pești

Ești tot mai preocupat de studiu sau să stai mai mult pe lângă cei mici când își fac temele. Noutăți la capitolul iubire. S-ar putea să-ți pice cu tronc o persoană cu care începi o relație amoroasă.

ADVERTISEMENT