Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 8 februarie 2022. Taurul are surprize în plan amoros

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru marți, 8 februarie 2022, anunță surprize în plan sentimental pentru Taur, dar și pentru alte semne zodiacale.
08.02.2022 | 08:29
Horoscop Neti Sandu pentru marti 8 februarie 2022 Taurul are surprize in plan amoros
ADVERTISEMENT

Zodiile vor fi surprinse de diverse vești astăzi, 8 februarie 2022, potrivit horoscopului prezentat de Neti Sandu. Vor apărea obstacole, însă nativii le vor înfrunta.

Vibrația zilei este 8, astfel că nativii trebuie să aibă grijă de banii lor, a mai anunțat astrologul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: marți, 8 februarie 2022, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Se poate să colaborezi cu o firmă pentru un proiect particular, dar te poți angaja și cu titlu permanent. Faci rost de bani și poate cumperi diverse lucruri pentru cei dragi.

Taur

Primești o invitație în oraș de la cineva la care visezi de mult timp, iar visul poate deveni realitate acum. Ai parte de o surpriză, vine cineva pe care îl aștepți de ceva vreme și vor fi schimbări pozitive în relația sentimentală.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Primești o invitație în alt oraș în weekend, poate e ceva de sărbătorit sau te întâlnești cu persoane pe care nu le-ai văzut de mult timp. Se poate să apară noi perspective în plan profesional, să ocupi o nouă funcție.

Rac

Le poți oferi un sfat unor prieteni care lansează un proiect. Poți semna un contract, după o lună în care ai făcut totul ca să ajungi la zi cu munca, și primești și banii.

ADVERTISEMENT

Leu

Sunt șanse să primești niște bani în plus și să achiți datoriile. Ajungi la o înțelegere cu un angajator și știi ce vei face în continuare. Se clarifică lucrurile și în legătură cu banii.

Fecioară

Poate îți găsești altceva de lucru, dacă ai timp. Dacă nu, poate pleci de la actualul job. Cineva a încercat să te cucerească, dar încă nu a reușit. Rămâne de văzut să-ți dai seama de ceea ce simți.

ADVERTISEMENT

Balanță

Se poate să-ți faci planuri să te muți în alt parte, să-ți iei o casă sau să stai cu chirie o vreme. E un eveniment de familie pentru care faci pregătiri intense.

Scorpion

Sunt șanse să întâlnești, în cadrul unui cerc de prieteni, pe cineva cu care ai putea avea o relație. Te ia prin surprindere vizita cuiva care vrea să lucrați împreună la un proiect și ai putea prim o promovare dacă totul merge bine.

Săgetător

Poate ai un musafir diseară și prepari ceva delicios. Ți se plătesc niște sume restante și te descurci mai bine cu banii, poate pleci undeva la finalul săptămânii.

Capricorn

Ai succes la studii, interviuri și comunicare, poate te lansezi într-un astfel de domeniu. Ai mult de lucru, dar ai grijă și de tine.

Vărsător

S-ar putea să te viziteze cineva diseară și să plănuiți o ieșire la finalul săptămânii. Începi proiecte noi, ai șanse de progres și vin și câștiguri financiare.

Pești

Ai parte de ajutor din partea celorlalți, pentru că le pasă de tine, astfel că lucrurile ți se par mai ușoare. Poate te alături unui grup cu care ai o viziune comună și o să fie ceva de calitate.

ADVERTISEMENT