Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 9 august 2022. Peștii au succes cu un nou proiect

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 9 august 2022. Peștii au succes cu un nou proiect la locul de muncă. Află care sunt previziunile pentru fiecare nativ.
09.08.2022 | 07:13
Horoscop Neti Sandu pentru marti 9 august 2022 Pestii au succes cu un nou proiect
Horoscop Neti Sandu pentru marți, 9 august 2022. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță bani în plus pentru unele zodii marți, 9 august 2022. Vibrația zilei este 9, iar nativii vor avea o perspectivă de ansamblu asupra lucrurilor, după cum afirmă astrologul.

Horoscop Neti Sandu: marți, 9 august 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Trebuie să iei o decizie în legătură cu jobul și poate alegi altceva sau te muți în alt departament. Se poate să te implici într-o colaborare care ți-ar aduce bani în plus.

ADVERTISEMENT

Taur

Începi un nou proiect care îți va aduce succes, dar și mulțumire. Se rezolvă o problemă de sănătate și ai din nou energie și o stare bună.

Gemeni

Îți intră niște bani în plus și poate acoperi niște cheltuieli urgente sau pleci undeva în weekend. O problemă de familie trebuie rezolvată și îi aduni pe cei dragi pentru a discuta.

ADVERTISEMENT

Rac

Cineva îți propune un nou job sau o nouă funcție și accepți, dar nu înainte de a te consulta cu familia. Primești bani în plus și încerci să-i păstrezi pentru a avea suficienți dacă pleci undeva.

Leu

Apar promisiuni de bani și vei putea pleca undeva pentru câteva zile. Te întâlnești cu cineva care vrea să lucrați împreună la un proiect și va fi convenabil pentru tine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Iei o decizie în legătură cu locul de muncă și aplici la un alt job. Sunt șanse de reușită. Cineva așteaptă un răspuns de la tine în ceea ce privește relația.

Balanță

S-ar putea să primești niște bani în plus, să-ți fie plătite orele suplimentare. Poate ieși în oraș cu persoana iubită ca să discutați despre timpul liber comun și despre cum să profitați de el.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Partenerul de cuplu așteaptă un răspuns de la tine și veți face niște schimbări în relație, dacă există iubire. Poate organizezi o ieșire la finalul săptămânii.

Săgetător

Sunt șanse să avansezi cu un proces și chiar să-l câștigi. Încerci să incluzi persoana iubită în activitățile pe care le desfășori în timpul liber, a anunțat Neti Sandu pentru ziua de marți, 9 august 2022, conform Pro TV.

Capricorn

Investești niște bani în casă și poate faci niște schimbări care îți vor aduce mai mult confort. Ar trebui să lucrezi la capitolul comunicare pentru ca lucrurile să se așeze în relația sentimentală.

Vărsător

Te cheamă o persoană de departe și te vei duce la ea dacă aveți preocupări comune, iar dacă nu, îi vei spune că nu îți dorești acest lucru. Ești gata să faci o schimbare majoră la locul de muncă.

Pești

Vei avea succes cu un nou proiect la locul de muncă, iar rezultatele se vor vedea începând din toamnă. Faci niște lucruri pentru tine, simți nevoia să te destinzi.

ADVERTISEMENT