Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 1 iulie 2020. Leii vor să intre într-o relație, Scorpionii iau niște bani

01.07.2020 | 09:44
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 1 iulie 2020 Leii vor sa intre intro relatie Scorpionii iau niste bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul 1 iulie prezentat de Neti Sandu aduce vești bune pentru Lei, dar și pentru câteva zodii care se pregătesc de vacanță sau primesc niște bani.

Vibrația zilei este 1 și aduce în prim plan multe schimbări.

Majoritatea zodiilor fac schimbări în locuință, fie că o renovează, fie că o schimbă.

Horoscop Neti Sandu, miercuri, 1 iulie

HOROSCOP 1 IULIE BERBEC

Aveți în plan să faceți renovări, scoateți mobila veche, cumpărați lucruri noi, reamenajați locuința. Poate mergeți și într-o vacanță, dar aveți grijă la cât cheltuiți, pentru că s-ar putea să rămâneți fără bani.

HOROSCOP 1 IULIE TAUR

Reluați activități mai vechi, vă întâlniți cu prietenii, rezolvați și niște probleme și vă puteți relaxa după acest episod mai neplăcut.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 1 IULIE GEMENI

Câștigați niște bani, poate începeți o colaborare, recuperați și niște venituri pentru care luptați de ceva vreme. O să aveți șanse de câștig, eșiți victorios din ecuație.

HOROSCOP 1 IULIE RAC

O persoană dragă vă caută și vă propune o vacanță împreună, petreceți cam o săptămână. Rezolvați și problemele mai vechi.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 1 IULIE LEU

Faceți tot posibilul să câștigați inima cuiva drag, faceți tot posibil să o cuceriți și să fiți împreună. Aveți grijă și la sănătate, mergeți la medic.

HOROSCOP 1 IULIE FECIOARĂ

Urmează un proiect atrăgător în viețile voastre, proiect care vă aduce bani. Toată lumea va fi în jurul vostru, iar la sfârșit de săptămână faceți o ieșire cu prietenii.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 1 IULIE BALANȚĂ

Modificări multe prin casă și la voi. Mai faceți și niște plăți. Niște bani vin dintr-o sursă neașteptată. O să fiți în armonie și ziua se termină într-o atmosferă plăcută.

HOROSCOP 1 IULIE SCORPION

Pregătiți o surpriză unui prieten sau cuiva din familie. Ieșiți la o plimbare și cu cineva drag. Poate vă paște și o vacanță, de ce nu?! Vă gândiți chiar să vă căsătoriți.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 1 IULIE SĂGETĂTOR

Vă reglați situația financiară. Relația cu prietenii este din ce în ce mai bună.

HOROSCOP 1 IULIE CAPRICORN

Vă apucați de renovat, de construcții, de amenajat casa. Vă gândiți și la niște amenajări interioare mai deosebite. Vin și niște colaborări.

HOROSCOP 1 IULIE VĂRSĂTOR

Aveți grijă cu sănătatea, că ați cam neglijat-o și ar trebui să mergeți la medic cât mai curând. Mergeți și la o plimbare, o mică excursie care vă va mai relaxa.

HOROSCOP 1 IULIE PEȘTI

Cineva vrea să vă cucerească, iar vouă vă convine. Vă simțiți bine în postura asta. Faceți rost și de niște bani. Vă ocupați și de vânzarea unor lucruri.

ADVERTISEMENT