Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 10 noiembrie 2021. Fecioara are succes în toate

Horoscopul realizat de astrologul Neti Sandu pentru ziua de miercuri, 10 noiembrie 2021, aduce situații limită, dar din fericire, zodiile au parte de prezență de spirit.
10.11.2021 | 07:35
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 10 noiembrie 2021 Fecioara are succes in toate
ADVERTISEMENT

Cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai spune că semnele zodiacale se descurcă în orice situație, asta pentru că au resurse interioare suficiente.

De asemenea, vibrația zilei este reprezentată de cifra 1, ceea ce înseamnă că nativii ar fi bine să înceapă ceva în care cred cu toată convingerea.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 10 noiembrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

O zi în care faci monetarul. Vezi ce îți permiți să achiziționezi din banii care îți rămân după plata ratelor și facturilor, să nu rămâi cu restanțe.

Taur

Se încearcă de zor cooptarea ta într-un proiect care presupune bani și relații în cadrul breslei. Te vei bucura de o mai mare deschidere.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Se amână o plecare, asta pentru că au intervenit niște restricții. Lasă pe altă dată călătoria, oricum mai aveai treburi pe acasă.

Rac

Apar facturi de care ai uitat și care nu mai suportă niciun fel de amânare. Crește amenda, mai bine lichidezi acum toate restanțele.

ADVERTISEMENT

Leu

Se poate să cumperi lucruri noi pentru locuință sau compartimentezi diferit o încăpere, să fie folosită și pentru studiu.

Fecioară

Se anunță o zi cu succes la școală, la examene sau la evaluări. Te faci remarcat prin volumul de cunoștințe.

ADVERTISEMENT

Balanță

Se rezolvă după multă vreme o problemă majoră, poate se încheie un proces și primești daune morale și materiale.

Scorpion

Poți rezolva niște probleme care țin de locuință cu ajutorul unei firme. Sunt reparații sau instalații de aparatură.

Săgetător

Te pregătești de o relansare profesională și alegi echipa ca să fie toată lumea competentă. Nu vrei să muncești în locul altora.

Capricorn

Intri la cheltuieli, asta pentru trebuie să iei lucruri costisitoare pentru tine și pentru casă. Încearcă să fii cumpătat.

Vărsător

Lupți pentru drepturile tale pentru că superiorii nu par să te numească la cârma unui post din oficiu, ci îți cer să dai concurs.

Pești

E cazul să reactualizezi niște acte, să nu îți fie limitat accesul pe unde ai treabă. Poate reînoiești și un contract de muncă.

ADVERTISEMENT