Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 11 mai 2022. Vești bune pentru Taur și Scorpion

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 11 mai 2022. Mai multe zodii se vor bucura de vești bune în plan personal, dar și profesional, conform astrologului.
11.05.2022 | 08:03
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 11 mai 2022 Vesti bune pentru Taur si Scorpion
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 11 mai 2022. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a anunțat vești bune pentru mai mulți nativi astăzi, miercuri, 11 mai 2022. Potrivit astrologului de la Pro TV, vibrația zilei este 11, iar zodiile vor învăța o lecție.

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 11 mai 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

S-ar putea să-ți peteci seara în compania unei persoane careți va da o stare de spirit foarte bună și există compatibilitate între voi. Vin bani și vei achita toate datoriile.

ADVERTISEMENT

Taur

Te poți alătura unui grup unde vei desfășura o activitate care îți va aduce succes. Ai un obiectiv important de atins și vei face tot ce poți până la vacanță.

Gemeni

Ar trebui să comunici mai mult cu partenerul de cuplu, sunt lucruri nespuse și trebuie să le împărtășești pentru ca relația să meargă bine. Apar lucruri nefinalizate și te vei ocupa de ele, primești acceptul pentru un job, o funcție.

ADVERTISEMENT

Rac

S-ar putea să ai emoții pentru un examen, dar le poți depăși astfel încât să fie totul bine. Poate faci o rezervare pentru concediul alături de familie. Poate fi și în interes de afaceri și te vei achita de orice obligație contractuală.

Leu

Poate iei un împrumut la bancă pentru a cumpăra o casă, o mașină sau pleci undeva în concediu. Apar niște bani și te vei descurca cu cheltuielile din această perioadă. Apar și niște oferte de lucru.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Trebuie să dai niște bani înapoi, poate e vorba de rate sau de facturi de achitat. Te consulți cu un avocat pentru că vrei să-ți fie recunoscute niște drepturi.

Balanță

Ai mult de lucru ala job, iar superiorii nu vor trece cu vederea eforturile tale. Te pregătești să pleci undeva sau cumperi bilete de vacanță, ai pe cineva cu care să-ți petreci concediul.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Sunt șanse să se rezolve lucrurile într-o relație de cuplu care s-a destrămat. Cineva încearcă să te coopteze într-o echipă pentru a lucra la un proiect important și accepți propunerea.

Săgetător

Cineva revine în viața ta și e interesat de o relație sentimentală, iar acum va lua lucrurile mult mai în serios. Afli ce s-a întâmplat cu o cerere și încerci să rezolvi lucrurile pentru a-ți atinge obiectivele

Capricorn

Poate urmezi niște cursuri tehnice, poate fi și școala de șoferi, totul va merge bine. Ai o muncă solicitantă de echipă, dar care îți oferă și satisfacții, așa că vei continua până la sfârșit.

Vărsător

Se poate să faci niște reamenajări acasă și e bine să-ți pregătești banii, pentru că totul te va costa. Poate ai semnat un contract și îți organizezi altfel munca, poate fi vorba despre o colaborare.

Pești

Îi faci o mărturisire partenerului de cuplu și lucrurile vor merge bine în relația voastră. Cineva așteaptă un răspuns legat de un angajament în plan personal sau profesional.

ADVERTISEMENT