Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 16 decembrie 2020. Vărsătorul are parte de o surpriză

16.12.2020 | 07:59
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 16 decembrie 2020 Varsatorul are parte de o surpriza
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru miercuri, 16 decembrie 2020, aduce o zi în care nativii își rezolvă problemele și fac pregătiri cu ocazia sărbătorilor. 

Astrologul de la Pro TV menționează că Saturn va intra în zodia Săgetător începând de mâine, eveniment care facilitează rezolvarea lucrurilor pentru nativi. Zodiile își vor achita toate datoriile înainte de Anul Nou.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 7 și reprezintă alegerile înțelepte pe care le vor face nativii. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 zodii.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 16 decembrie 2020

Berbec

Se poate să începi un proiect care îți va aduce numeroase beneficii în anul ce urmează. Ai mai mult curaj, iar inițiativele tale se dovedesc a fi unele de succes.

ADVERTISEMENT

Taur

Afli niște noutăți și îți vine ideea de a petrece o zi de relaxare. Rezolvi o situație la locul de muncă și poți începe un nou proiect care să-ți aducă beneficii anul viitor.

Gemeni

Primești niște bani în plus în afară de salariu și o să fie suficienți pentru excursii și cadouri pentru cei dragi. Interacționezi cu niște persoane și îți faci planuri cu ele pentru timpul liber.

ADVERTISEMENT

Rac

Te bucuri de revenirea cuiva de care ți-a fost dor și poate planificați o activitate împreună de sărbători. Trebuie să cumperi toate lucrurile de care ai nevoie și să te asiguri că nu lipsește nimic.

Leu

Lucrurile merg mai bine în plan amoros și poate chiar apare o persoană care să fie interesată de tine. Urmează multă muncă, dar reușești să termini cu bine fiecare sarcină.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cineva îți face o invitație la masa de Crăciun sau de Anul Nou, iar acest lucru te bucură foarte mult. Dacă ai nevoie de ajutor la treburile casnice, ar fi bine să ceri ajutor și lucrurile vor merge mai rapid.

Balanță

Poate le iei copiilor ce își doresc sau le faci o surpriză și plecați în excursie înainte de Anul Nou. Cumperi câteva ceva pentru locuință sau de îmbrăcat și te costă destul de mult.

Scorpion

Este posibil să faci o curățenie generală de sărbători și să cumperi câteva lucruri necesare pentu locuință.Recuperezi banii de care ai nevoie și vor fi suficienți pentru perioada următoare.

Săgetător

Se poate să iei bani din diferite surse și să fie suficienți pentru a pleca undeva. Ai multă energie și entuziasm și rezolvi multe lucruri înainte ca anul să se termine.

Capricorn

Există o persoană care are sentimente pentru tine și vei începe o relație. Poate petreceți sărbătorile împreună și vă faceți un program. Ai parte de anumite avantaje și reușești să termini la timp toate sarcinile pe care le ai de făcut.

Vărsător

Se poate ca cineva drag să-ți fac o surpriză și să te ducă într-o scurtă excursie ca să vezi locuri inedite. Este posibil să intri într-un grup alături de prieteni și să petreceți undeva, cu toate măsurile de siguranță aplicate.

Pești

Este posibil să semnezi un contract încă de pe acum ca să poți începe treaba la noul loc de muncă încă din ianuarie. Trebuie să insiști pentru a primi banii mai repede ca să poți lua cadouri pentru cei dragi.

ADVERTISEMENT