Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 16 martie 2022. Balanța primește o propunere interesantă

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru miercuri, 16 martie 2022, anunță o zi în care nativii trebuie să se concentreze. Altfel ar putea să facă unele greșeli grave.
16.03.2022 | 06:46
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 16 martie 2022 Balanta primeste o propunere interesanta
Balanța primește o propunere interesantă. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Astrologul știrilor Pro Tv, Neti Sandu, anunță o zi în care toți nativii trebuie să se concentreze și să evite greșelile. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 7, ceea ce înseamnă că cei mai mulți realizează cum se pot descurca fără să ceară ajutor.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 16 martie 2022. Balanța primește o propunere interesantă

Berbec

O zi plină de provocări. Aveți curaj și s-ar putea ca o idee pe care o prindeți din zbor să dea roade. Pot să apară unele probleme legate de sănătate, așa că mergeți la medic.

ADVERTISEMENT

Taur 

Cineva vă face o propunere interesantă pe care o veți accepta, mai ales că primiți și niște bani. Primiți o sumă și dintr-o colaborare așa că puteți să plătiți toate facturile.

Gemeni

A venit momentul să fiți apreciați de șefi. Este posibil să porniți la drum, dar nu uitați de promisiunile făcute unor prieteni sau șefilor.

ADVERTISEMENT

Rac

Reluați o legătură cu cineva din trecut. Nu este exclus să plecați în alt oraș pentru o perioadă sau poate vă cumpărați o casă.

Leu

Vă implicați în unele proiecte. Aveți și voi destule idei și poate lucrați cu un grup. Vă gândiți să faceți un credit pentru a rezolva unele probleme. Fie vă luați o locuință, fie trebuie să rezolvați alte probleme și nu aveți destui bani.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se anunță un eveniment important în familie și puneți toate detaliile la punct împreună cu rudele. Este posibil să apară persoane noi în viața voastră.

Balanță

Șefii au o propunere interesantă pentru voi. Cheltuiți și niște bani pentru diferite obiecte de care aveți nevoie în casă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Relația de cuplu merge mult mai bine, iar în cazul în care sunteți singuri ar putea să apară o persoană specială în viața voastră. Se poate să faceți pregătirile pentru un botez în familie.

Săgetător

Vă doriți să aveți lângă voi o persoană care să vă înțeleagă. Primiți o veste bună. Poate vindeți o proprietate, o casă sau cumpărați una.

Capricorn 

O zi în care aveți rezultate bune la examene sau la școală. Unele rude poate au nevoie de ajutorul vostru.

Vărsător

Poate acceptați o colaborare și câștigați bani în plus. Așteptați să primiți niște bani pentru a putea să achitați facturile, poate chiar o datorie.

Pești

Cineva vă face o propunere de afaceri care vi se pare interesantă. Unele persoane care vă apreciază vă dau o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT
Tags: