Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 17 februarie 2021. Două zodii se lovesc de probleme în plan amoros

17.02.2021 | 07:41
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 17 februarie 2021 Doua zodii se lovesc de probleme in plan amoros
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță provocări pentru ziua de miercuri, 17 februarie 2021. Zodiile vor fi puse în situații dificile și trebuie să-și facă curaj să rezolve anumite probleme complicate. 

Astrologul de la Pro TV precizează că nativii vor avea succes în plan profesional, însă unele aspecte din viața personală trebuie clarificate și rezolvate.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 8 și nativii se vor ocupa cu plata datoriilor rămase. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 17 februarie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Faci o adunare între prieteni și vrei să desfășori activități recreative alături de ei, să vezi dacă reușiți să faceți ceva.

ADVERTISEMENT

Taur

Urmează o perioadă în care investești sume mari de bani în reparațiile pentru locuință sau o nouă mașină, ambele fiind destul de costisitoare.

Gemeni

Te gândești la toate aspectele legate de colaborarea cu un partener de afaceri străin și accepți, nu ai nimic te pierdut.

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil să îți intre o sumă de bani pe care trebuia să o primești mai demult sau o să beneficiezi de alte avantaje. Orice ar fi, sigur te va ajuta.

Leu

Te întâlnești cu cineva care are nevoie de mai multe informații despre o viitoare colaborare și stabiliți de acum aspectele importante.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sunt șanse să primești un ajutor neașteptat din partea unor persoane aflate la distanță mare de tine și să te descurci bine la treabă.

Balanță

Trebuie să discuți cu partenerul de cuplu, relația voastră este afectată de un aspect care produce nemulțumire și care necesită rezolvare.

Scorpion

Ar fi bine să dai mai multă dovadă de sinceritate în relația cu persoana iubită pentru ca încrederea să nu fie afectată.

Săgetător

Relațiile cu anumite rude se vor răci, însă pot fi salvate dacă vrei și tu ca acestea să fie ceva mai strânse.

Capricorn

Nu ai reușit să-ți impui punctul de vedere în relația de cuplu, poate ar trebui să schimbi tactica de abordare.

Vărsător

Este posibil ca un aspect legat de școală să se rezolve. Se poate să te transferi în altă grupă sau chiar în alt an.

Pești

Ar fi bine să fii pe fază și să-ți îndeplinești toate obligațiile la locul de muncă, ca să nu aibă nimeni motive să-ți creeze probleme.

ADVERTISEMENT