Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 18 august 2021. Săgetătorii primesc răspunsuri

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 18 august 2021. Află ce aduce ziua de astăzi pentru fiecare semn zodiacal.
18.08.2021 | 07:50
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 18 august 2021 Sagetatorii primesc raspunsuri
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru miercuri, 18 august 2021. Vibrația zilei este 9, iar nativii vor evalua o situație dintr-o singură privire. Citește în continuare și află care sunt previziunile astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 18 august 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

E posibil să câștigi mai mulți bani și să-ți ajungă atât pentru cheltuielile casei, cât și pentru concediu și după. Poate ai mai mult de lucru la job și faci tot ce poți ca să rezolvi, .

ADVERTISEMENT

Taur

Poate pleci câteva zile la mare sau undeva unde vei rezolva niște probleme legate de job. Se poate să-i duci pe copii la mare sau chiar în tabără, sau într-un loc cu activități destinate celor mici.

Gemeni

Vrei să te muți în altă parte ca să ai mai mult spațiu sau rezolvi cu actele dacă deja te-ai mutat. Faci reamenajări în locuință sau curte ca să te poți destinde sau să lucrezi eficient de acasă.

ADVERTISEMENT

Rac

Sunt șanse ca ideile tale să aibă succes dacă le pui în practică. Ai parte de o reușită la nivel de grup și apare o nouă perspectivă profesională sau mai mulți bani.

Leu

S-ar putea să câștigi mai mulți bani și să te plimbi, să-ți încarci bateriile. Ai de pus la punct niște chestiuni contractuale și le poți rezolva și din concediu, dacă respecți niște termene.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te interesezi de semnarea unor acte și poate le reactualizezi pe cele expirate. Ai multe de rezolvat, dar reușești să le faci pe toate și ai o atitudine perfecționistă, nu lași pe nimeni să-ți sară în ajutor.

Balanță

Vrei să te implici într-un proiect care să-ți aducă succes, poate fi și un alt serviciu. Se poate să descoperi un hobby care să te ajute să-ți valorifici anumite calități și să scapi de rutină.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Îți unești forțele cu cele ale altor persoane și lansați împreună un proiect de succes și calitativ. Superiorii văd eforturile pe care le-ai făcut și îți acordă niște bani în plus sau o promovare.

Săgetător

Primești niște răspunsuri care te redirecționează către alte activități pe care să le faci în concediu. Îți pui în valoare calitățile ca să poți face un pas important în carieră.

Capricorn

Prezența unei persoane îți oferă optimism și poate faceți planuri împreună. Vin și bani, dar ar trebui să ceri dacă vrei să-i primești pe toți, ca să ai suficient pentru concediu.

Vărsător

Poate rezolvi o situație legată de bancă și scapi de rate. S-ar putea să te descurci mai bine cu banii și să pleci într-un concediu, ai nevoie de relaxare.

Pești

Ajungi la un alt nivel de comunicare cu partenerul de cuplu și poate vă oficializați relația. Negociezi cu niște angajatori să vezi dacă oferta de lucru făcută de aceștia este una avantajoasă.

ADVERTISEMENT