Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 18 noiembrie 2020. Capricornii au noroc în plan profesional

18.11.2020 | 08:43
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 18 noiembrie 2020 Capricornii au noroc in plan profesional
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru 18 noiembrie 2020 aduce multe reușite pentru nativi, care vor avea, în general, o stare bună și își vor impune punctul de vedere.

Astrologul de la Pro TV precizează că unele zodii se bucură de succes în plan profesional datorită noilor proiecte pe care le încep și care le vor aduce sume mari de bani.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 9 și privim lucrurile de deasupra, vedem ce lipsește din peisaj. Află care sunt previziunile pentru fiecare zodie.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 18 noiembrie 2020

Berbec

Relația cu partenerul de viață devine mai echilibrată, însă este nevoie să păstrați amândoi o atitudine mai calmă și să aveți grijă la cuvintele pe care le spuneți unul altuia. Cearta nu este o soluție.

ADVERTISEMENT

Taur

Vorbești cu o cunoștință care se află într-o altă localitate și poate reușești să-ți faci timp să ajungi la ea în weekend. O revedere cu o persoană pe care nu ai văzut-o de ceva vreme este perfectă acum.

Gemeni

Faci primii pașii către o viitoare relație sentimentală. Este posibil ca persoana respectivă să fie pe aceeași lungime de undă cu tine și să vă potriviți pe mai multe planuri.

ADVERTISEMENT

Rac

Te așteaptă o zi în care îți pui experiența și priceperea la treabă pentru a crea ceva care să-i atragă pe cumpărători. Îți creezi un nume, un brand personal care să atragă și să-ți aducă succes.

Leu

Ai mult de lucru la locul de muncă astăzi și te întrebi de ce nu apar banii pe care îi aștepți de ceva vreme. Nu-ți face griji, astăzi sau mâine vei culege roadele muncii și vei avea suficienți pentru diverse cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai succes la școală, la un examen sau la semnarea actelor. Îți vei impune părerile în activitățile de grup și acestea vor conta foarte mult, chiar dacă activitățile se desfășoară în mediul online.

Balanță

Te ocupi de lipsurile din casă și completezi cu ce ai nevoie, fie că este vorba de cămara cu provizii sau de locul pentru studiu sau lucru.

Scorpion

Dezvolți noi proiecte care o să-ți aducă succesul și veniturile pe care le meriți. De altfel, această relansare îi face pe cei din jur să te vadă într-o nouă lumină.

Săgetător

Semnezi noi contracte care îți vor aduce numeroase beneficii și sume mari de bani care ar trebui să fie suficiente până la începutul anului următor.

Capricorn

Primești o nouă propunere de lucru și te gândești să o accepți, mai ales că este vorba de mai mulți bani, plus alte avantaje, cum ar fi o altă funcție.

Vărsător

Este posibil să faci un împrumut la bancă și să-ți iei altă mașină, mai ales că ai nevoie de o soluție cât mai convenabilă pentru a te deplasa la locul de muncă.

Pești

Primești o sumă de bani care să-ți asigure cheltuielile necesare pentru această perioadă, chiar dacă nu este vorba despre sume foarte mari.

ADVERTISEMENT