ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 19 mai 2021. Succes în plan financiar pentru nativi

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru miercuri, 19 mai 2021, aduce succes în plan financiar pentru mai mulți nativi.
Autor: Andreea Stanaringa | 19.05.2021 | 08:12
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 19 mai 2021. Succes în plan financiar pentru nativi
Horoscop Neti Sandu: miercuri, 19 mai 2021, pentru toți nativii. Sursa foto: stirileprotv.ro

Neti Sandu aduce horoscopul pentru miercuri, 19 mai 2021, anunțând venituri consistente și noi proiecte în plan profesional. Unii nativi au o perioadă prosperă la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 1, potrivit astrologului de la Pro TV, ceea ce reprezintă un restart pentru nativi. Iată care sunt previziunile pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 19 mai 2021, pentru toți nativii

Berbec

Se poate să semnezi un contract care să-ți asigure venituri mari și urmează multă muncă de acum. Vor fi și aspecte care să-ți placă.

Taur

Te asociezi cu niște parteneri de afaceri ca să lansați un proiect. Poate este o idee mai veche și ai decis acum să o pui în practică.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Muncești foarte mult în această perioadă, dar îți place să lucrezi în paralel la alte proiecte și colaborări. Ai prea multă energie și nu vrei să te plictisești.

Rac

Ai o idee pe care o poți pune în aplicare, poate primești o promovare la job sau mai mulți bani la salariu, ceea ce ți-ar prinde bine, pentru că ai multe cheltuieli.

Leu

S-ar putea să fie nevoie să muncești mai mult, pentru ca superiorii să fie mulțumiți. Este multă concurență la job, mai ales că ceilalți vin cu proiecte mai elaborate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Pui la punct diverse lucruri, poate închei o situație școlară sau primești aprobările de care ai nevoie, astfel încât să începi să lucrezi la ceva pe cont propriu.

Balanță

Ai vrea să lucrezi în străinătate sau cu parteneri din alte țări. Vrei să dobândești experiență, iar acest lucru te-ar putea ajuta foarte mult.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Poate faci o rezervare ca să pleci câteva zile undeva, sau poate doar în weekend. Ai nevoie să te relaxezi și să evadezi din rutină, să iei o gură de aer.

Săgetător

Te implici într-o colaborare de grup care îți va scoate la iveală latura creativă. Nu este exlus să te concentrezi asupra unui hobby pe care să-l practici în viitor.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Lucrezi la ceva care să-ți aducă bani și o să reușești să-ți schimbi profesia anul acesta, poate următorul.

Vărsător

Ai nevoie de niște avize din partea unor autorități și stabilești o întrevedere. Vrei să începi o afacere, că ai foarte mare nevoie de bani.

Pești

Investești niște bani în casă, poate noi electrocasnice sau mobilă mai redusă. Poate vrei să cumperi în rate, ca să achiziționezi mai multe lucruri deodată.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!