Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 20 aprilie 2022. Capricornul descoperă un nou hobby

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 20 aprilie 2022. Nativul Capricorn descoperă un nou hobby. Află care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte.
20.04.2022 | 08:14
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 20 aprilie 2022 Capricornul descopera un nou hobby
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 20 aprilie 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță noi planuri și colaborări pentru o parte dintre nativi miercuri, 20 aprilie 2022. Vibrația zilei este 2, iar nativii vor găsi pe cineva care să țină pasul cu ei la muncă azi, potrivit astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 20 aprilie 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Primești o invitație să mergi undeva de Paște sau de 1 mai și faci tot posibilul să ajungi în locul respectiv. Te întâlnești cu cineva care vine cu o propunere de afacere și se anunță câștiguri pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Taur

Recuperezi niște bani și faci cumpărături pentru sărbători. Apar noutăți care te vor ajuta să găsești soluții la inițiativele pe care le-ai lăsat în urmă și acum le poți pune în practică.

Gemeni

Cineva vrea să știe sigur dacă invitația de Paște sau de 1 mai rămâne valabilă. Ai șansa să alegi o variantă de colaborare și să câștigi niște bani în plus ca să-ți achiți toate datoriile.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate primești ceva nou de lucru la job sau munca de până acum este răsplătită. Sunt șanse să primești niște bani și să faci cumpărături pentru masa festivă, dar și cadouri pentru cei dragi.

Leu

Ai de legalizat niște acte și poți rezolva totul online. Te interesezi de o destinație de vacanță unde să mergi câteva zile de Paște sau de 1 mai.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu știi dacă să te căsătorești anul acesta sau următorul, ca să te și muți. Apar noi oferte de lucru, dar ar fi bine să iei o decizie după 1 mai.

Balanță

Niște persoane vor începe o afacere și vor să faci și tu parte din echipă. E agitație acasă, încerci să pui totul la punct pentru sărbători.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Poți semna un contract de muncă și să câștigi banii de care ai nevoie, să te poți plimba. E momentul să-ți analizezi relația cu partenerul să vedeți dacă urmează să vă căsătoriți.

Săgetător

Poate vine cineva care va rămâne alături de tine până după sărbători. Ai făcut comandă de diverse lucruri pentru casă și pentru cei dragi.

Capricorn

Sunt șanse să descoperi un hobby care te-ar putea ajuta să te destinzi sau poate copiii se apucă de un sport. Poate ții niște cursuri pentru a împărtăși cu alții cunoștințele și experiența ta.

Vărsător

Faci niște reamenajări prin locuință. Semnezi un contract sau chiar mai multe, vrei să faci o schimbare și să renunți la actualul job.

Pești

Se poate să-ți extinzi afacerile și să te bucuri de mai multe câștiguri financiare. Îți exprimi acordul pentru o colaborare în grup care îți va aduce avantaje pe mai multe planuri.

ADVERTISEMENT