Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 20 iulie 2022. Noroc de bani pentru trei nativi

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 20 iulie 2022. Mai multe zodii au noroc de bani, arată astrele, dar vor exista și unele cheltuieli de care să se ocupe.
20.07.2022 | 07:12
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 20 iulie 2022 Noroc de bani pentru trei nativi
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 20 iulie 2022. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru miercuri, 22 iulie, arată că pot exista anumite confruntări cu probleme din trecut pentru zodii. Cine va cere sprijin, va primi. Vibrația zilei este cifra 2.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 20 iulie 2022

Berbec

Achiziții noi pentru Berbeci! Vin bani de undeva și poți să îți cumperi lucrurile la care visezi.

ADVERTISEMENT

Taur

Posibil să închei o tranzacție astăzi, să întocmești un act de vânzare-cumpărare. Mobilizare de forțe pentru a trăi o viață mai bună.

Gemeni

Vrei să fii ascultat și ca părerea ta să fie luată în seamă, așa că îți dai mai mult silința pentru a face acest lucru.

ADVERTISEMENT

Rac

Primești un imbold pentru a face un salt în cariera ta. Vei putea primi sprijin sau recunoaștere din partea celorlalți. Afli un rezultat.

Leu

Leii au planuri mărețe, vor să plece în vacanță, dar se ocupă și de confortul de acasă. Vrei să te simți bine, așa că te interesezi de un sport pe care l-ai putea practica. Șanse să apelezi la un avocat.

ADVERTISEMENT

Fecioara

Este o zi destinată recuperării banilor pentru tine. Faci planuri de vacanță sau poți fii chemat undeva, în străinătate, pentru a sărbători acolo.

Balanță

Bani și pentru nativii din zodia Balanță, care își fac socotelile pentru a putea merge și în vacanță, dar să rezolve și niște lucruri administrative, anunță Neti Sandu în horoscopul zilei prezentat la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Vești în plan amoros pentru tine. Apare din nou cineva în viața ta – o persoană din trecut, care vrea acum să te convingă că merită o a doua șansă.

Săgetător

Socoteli și calcule pentru nativii din zodia Săgetător, a precizat Neti Sandu în horoscopul zilei de miercuri. Vrei să îți ajungă banii pentru câteva zile de concediu.

Capricorn

Revedere cu o persoană din trecut care poate aduce amintiri neplăcute sau chiar dureroase. Încerci ceva nou pe plan profesional.

Vărsător

Te ocupi de problemele casei în care tocmai te-ai mutat sau cumperi aparatură mai performantă pentru locuința ta.

Pești

Sunt șanse să începi un nou loc de muncă și ești mai atent la silueta ta. Te poți alătura unui grup.

ADVERTISEMENT