Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 22 septembrie 2021. Gemenii primesc reproșuri

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 22 septembrie 2021 este gata! Potrivit astrelor, se anunță o zi cu de toate.
22.09.2021 | 07:30
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 22 septembrie 2021 Gemenii primesc reprosuri
ADVERTISEMENT

Cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai transmite că semnele zodiacale primesc vești bune, dar trebuie să fie pe fază să contracareze ceea ce nu le convine.

De asemenea, vibrația zilei este reprezentată de numărul magic 22. Descoperă care sunt previziunile complete în rândurile de mai jos!

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 22 septembrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Reușești să faci față unui volum mare de treburi, dar tot nu mulțumești pe toată lumea, în special pe șefi, dar recuperezi mai târziu.

Taur

O zi în care muncești la serviciu, dar și acasă. Ai o stare de sănătate fragilă, nu ezita să ceri ajutorul pentru a termina toate sarcinile.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ți se pot reproșa inclusiv bunele intenții, dar important e să nu te lași intimidat de unii sau de alții. Tu ești de bună credință.

Rac

E posibil să achiziționezi lucruri pentru casă cu banii pe care i-ai strâns. Au început să se strice cam multe și vrei ceva nou.

ADVERTISEMENT

Leu

Drumuri pentru acte. Trebuie să schimbi buletinul, pașaportul sau cardurile, ca să te poți deplasa mai ușor și fără probleme mai departe.

Fecioară

Intră bani, dar din păcate trebuie să și dai din ei, mai ales către bancă. Sunt multe lucruri de cumpărat pentru că le-ai tot amânat.

ADVERTISEMENT

Balanță

Astrele anunță o zi numai bună pentru a sta la masa negocierilor. Luptă pentru drepturile tale și fii flexibil cât să mai și cedezi uneori.

Scorpion

Sănătatea a cam ajuns pe ultimul loc în ultima vreme. Nu mai amâna și mergi de urgență la doctor pentru a afla exact ce se întâmplă.

Săgetător

Ai făcut niște promisiuni, să te alături unui grup de oameni, dar din păcate, programul tău e prea încărcat. E cazul să amâni întâlnirea.

Capricorn

E posibil să te relansezi pe piață și să-ți recapeți stima de sine și reputația. Este o zi perfectă pentru a învinge concurența.

Vărsător

Ești dispus să te implici în tot felul de proiecte și să contribui cu tot ce este necesar. Se anunță și bani de pe urma unora din ele.

Pești

Fii mai atent la monetar și asigură-te că ai bani suficienți pentru rate, facturi și alte cheltuieli, să nu fie nevoie să te împrumuți.

ADVERTISEMENT