Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 27 octombrie 2021. Două zodii se bucură de bani

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru miercuri, 27 octombrie 2021, aduce o nouă zi lejeră.
27.10.2021 | 07:26
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 27 octombrie 2021 Doua zodii se bucura de bani
ADVERTISEMENT

De asemenea, cunoscutul astrolog al știrilor Pro TV mai spune că zodiile au parte de intuiție și se descurcă foarte frumos. Rezolvările vin de la sine.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 9, ceea ce înseamnă că semnele zodiacale evaluează cum trebuie situațiile.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 27 octombrie 2021, de la nativ la nativ

Berbec

Ți se comunică o sentință judecătorească care să fie în favoarea ta, asta pentru a se putea pune capăt unui conflict.

Taur

Se poate să faci niște achiziții, iar banii să fie din fondul de economii pentru că salariul este pentru rate și facturi.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Poți găsi ceva de lucru în particular, să te descurci mult mai bine cu banii în perioada asta, poate până la final de an.

Rac

Te caută cineva care vrea să împărtășească o bucurie și puteți face echipă bună ca să rezolvați vreun proiect.

ADVERTISEMENT

Leu

Relația de suflet are de câștigat perioada asta, asta pentru că reușești să-ți faci timp și pentru celălalt. Și uite așa ai parte de armonie.

Fecioară

Se anunță o zi în care recondiționezi mobila sau ceva la care ții, pentru că e valoros obiectul sau are doar valoarea sentimentală.

ADVERTISEMENT

Balanță

E posibil să ai parte de câștiguri, poate se mărește salariul. De acum înainte vei avea o mai mare libertate de mișcare.

Scorpion

Faci rost de bani, după ce ți se plătesc muncile suplimentare. În felul acesta reușești să te descurci cu cheltuielile din perioada asta.

Săgetător

E posibil să intervină niște schimbări în viața ta, de care să profite și cei din jur, mai ales de starea ta de bine. O să fie armonie.

Capricorn

Ajungi la o concluzie în privința partenerului de cuplu, care-ți reproșează diverse lucruri. Alege dacă îi dai dreptate sau nu.

Vărsător

Implicare într-o activitate care-ți dă posibilitatea să-ți pui în valoare niște calități cu care să te relansezi în carieră.

Pești

Poate ești mai atent la sănătate și mergi la doctor, în cazul în care apare vreun disconfort sau cel puțin așa ar trebui.

ADVERTISEMENT