Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 28 iulie 2021. Nativul Fecioară primește o veste bună

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru miercuri, 28 iulie 2021, aduce o zi lejeră, cu noi începuturi. Zodiile au posibilitatea să încerce ceva pentru care nu au avut curaj până acum.
28.07.2021 | 07:25
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 28 iulie 2021 Nativul Fecioara primeste o veste buna
ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologul știrilor Pro TV mai transmite că Luna intră în zodia Berbecului, semn numai bun pentru a începe lucruri noi și interesante. Zodiile își văd de treburile curente, dar și de propriile persoane.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 1, ceea ce înseamnă că semnele zodiacale e bine să înceapă ceva care li se potrivește de minune.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 28 iulie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

E cineva care îți poate oferi un cadru de manifestare în plan profesional. E foarte important să îmbrățișezi această idee.

Taur

Ți se recunosc niște merite și primești aplauze. Sunt șanse mari chiar să primești un premiu, să ocupi un loc de cinste.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sunt ceva bani puși deoparte din care poți să iei câte ceva pentru confortul casnic, dacă tot vrei să reamenajezi locuința.

Rac

Primești tot felul de invitații de ieșit în lume și poate ai și tu ceva de spus în public. Totul este să fii pe fază, cu ochii în patru.

ADVERTISEMENT

Leu

Poate abia acum primești banii pentru care ai muncit lunile trecute. În sfârșit, dispui de venituri pentru concediul ce urmează.

Fecioară

O veste bună sau un răspuns referitor la vacanță. Afli unde, dar mai ales cu cine îl petreci și o să fii cât se poate de încântat.

ADVERTISEMENT

Balanță

E un moment bun de pus punctul pe „i”. Ai grijă să nu-ți fie contestată părerea și poate capeți o funcție nouă la serviciu.

Scorpion

Îți faci curaj să încerci ceva profesional care să fie peste puterile tale. Se pare că ai nevoie de o provocare serioasă perioada asta.

Săgetător

Onorezi invitația la un eveniment care te poate avea în centrul atenției și pe tine. Sunt șanse mari să fie vorba de o relansare.

Capricorn

E bine să verifici actele, să nu fie vreunul expirat și să nu bați pasul pe loc dacă vrei să faci ceva în următoarea perioadă.

Vărsător

Relația cu partenerul de viață îți dă în continuare de furcă dacă nu reușești să ajungeți la un consens și să reglați comunicarea.

Pești

E posibil să primești niște bani și să-ți achiziționezi câteva dintre lucrurile pe care ți le dorești de foarte multă vreme.

ADVERTISEMENT