Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 28 octombrie 2020. Săgetătorii au noroc în dragoste

28.10.2020 | 08:00
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 28 octombrie 2020 Sagetatorii au noroc in dragoste
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru miercuri, 28 octombrie 2020, vine cu schimbări și oportunități pentru unele zodii. Berbecii avansează în plan profesional.

Astrologul de la Pro TV menționează că trebuie să lucrăm la comunicarea cu persoana iubită sau cu partenerul de afaceri. Unii nativi primesc sume de bani care să-i ajute cu datoriile sau cu viitoarele achiziții.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 1, așa că vei ajunge la concluzii în viața personală sau profesională. Iată mai jos previziunile zilei de astăzi pentru fiecare zodie.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 28 octombrie 2020, pentru fiecare zodie

Berbec

Urmează să treci mai departe și să semnezi un contract care îți aduce numai beneficii. Vei avea mai mult de lucru, dar totul va fi în avantajul tău. Trebuie să faci pace cu trecutul pentru a te pregăti de o schimbare majoră în viața personală.

ADVERTISEMENT

Taur

Faci noi achiziții pentru casă care să-i bucure inclusiv pe copii, dacă este cazul. Este posibil să apară o nouă oportunitate de muncă, iar noul angajator să înțeleagă faptul că vrei să ai un echilibru între job și viața de familie.

Gemeni

Prietenii îți vor acorda ajutor după o perioadă în care ai crezut că sunt absenți, însă erau ocupați cu probleme personale. Reușești să faci în așa fel încât copiii să ia parte la cursurile online cât timp ești la job sau găsești o persoană care să stea cu ei.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai parte de succes în plan profesional. Fie că treci un examen, termini de lucrat la un proiect important sau vii cu o idee bună, norocul va fi de partea ta. Nu este exclus să-ți schimbi locul de muncă sau să-ți schimbi poziția în cadrul companiei la care lucrezi acum.

Leu

Este posibil să mergi într-o scurtă vacanță pe care ai amânat-o din cauza pandemiei, la care deja aveai cazarea efectuată. Dacă te prezinți la un concurs sau la un interviu, sunt mari șanse să-l iei cu brio.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sunt șanse să colaborezi cu cineva care să lucreze în ritmul preferat de tine și să aveți succes. Ai de luat o sumă mare de bani și o folosești pentru a achita diverse rate pentru că nu vrei să ai probleme mai târziu.

Balanță

Rezolvi o problemă cu banca și îți poți cumpăra casa sau mașina la care visezi de atâta timp. După mai mult timp de inactivitate, ai o nouă idee de proiect și o pui în aplicare. Vei rezolva o problemă mai veche.

Scorpion

Veniturile tale se măresc considerabil pentru că ai primit o mărire sau ai un al doilea job. O să repari diverse lucruri, fie că este vorba de chestiuni profesionale sau viața de cuplu. Oricare ar fi, ai parte de câștiguri.

Săgetător

Probabil că te vei alătura din nou unui vechi anturaj de prieteni cu care să desfășori activități plăcute pentru tine. Dai lovitura în viața amoroasă. Cunoști o persoană nouă sau revine cineva care să-ți aducă împlinire în plan sentimental.

Capricorn

Ai un obiectiv pe care vrei să-l realizezi de mai mult timp și astăzi ai toate șansele să reușești. Ai de gând să faci diverse schimbări prin casă ținând cont de dorințele membrilor familiei.

Vărsător

O promovare la locul de muncă ar putea fi marele eveniment de astăzi, care să fie avantajoasă și pentru contul bancar. Ai motivația să începi studii sau un nou proiect benefic pentru job.

Pești

Este posibil să faci o rezervare pentru weekend pentru că ai nevoie de odihnă. Obții niște bani și îți vei achita eventualele restanțe la bancă. În perioada următoare nu vei mai avea probleme cu banii.

ADVERTISEMENT