Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 29 iulie 2020. Gemenii au ocazia să reia o relație amoroasă

29.07.2020 | 08:43
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 29 iulie 2020 Gemenii au ocazia sa reia o relatie amoroasa
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru miercuri, 29 iulie 2020, aduce o zi lejeră pentru zodiile europene. Este o zi ideală pentru a ne baza pe intuiție pentru că ea ne va duce în direcția corectă a lucrurilor.

În plus, cunoscutul astrolog de la Pro TV menționează că în această zi de miercuri semnele zodiacale vor face ce cred că este mai bine pentru ele.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei, 11, un număr maestru, aduce potrivit astrologului, idei salvatoare pe care nativii reușesc să le prindă din zbor.

Horoscop realizat de Neti Sandu: miercuri, 29 iulie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Reușite pe toate planurile, fără a consuma prea multă energie. Tot ce-ți pui în minte se împlinește datorită sprijinului pe care-l primești din partea celor dragi.

ADVERTISEMENT

Taur

Examen sau interviu. Se anunță a fi unul de succes. Îngrijiți-vă mai mult de sănătate, recomandați-le rudelor să meargă la medic dacă nu se simt prea bine în propria piele.

Gemeni

O persoană care v-a lipsit reapare în viața voastră. Ocazie bună pentru a relua relația. Fă-ți cunoscute opiniile, unii oameni ar putea fi interesați de ele. Scrie o carte sau o lucrare despre ce ai în gând.

ADVERTISEMENT

Rac

Fă-ți curaj și solicită-i superiorului un post mai bun și un salariu mai mare. Tensiunile din relația de cuplu dispar  treptat. Comunicarea va îmbunătăți relația amoroasă.

Leu

Întâlnești o persoană care te completează și cu care faci echipă bună. Șanse mari de căsătorie alături de ea. Inițiativa și proiectele noi îți pot aduce bani, tot ce trebuie să faci este să te miști repede.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O anumită activitate îți aduce satisfacție profesională și pe deasupra, venituri suplimentare. Fă-ți socotelile și vezi dacă-ți ajung banii pentru o ieșire la mare sau la munte.

Balanță

Schimbarea unor acte și legalizarea unor situații îți pot aduce un nou statut. Aprecierile colegilor nu vor întârzia să apară, bucură-te că primești răsplata pentru ceea ce ai realizat până acum.

Scorpion

În sfârșit, ți se plătesc orele suplimentare. Dacă tot nu ai suficienți bani pentru vacanță, atunci apelează la rezerve. Veniturile vor crește neîntârziat, dar atenție și la cheltuielile neprevăzute.

Săgetător

O persoană vă caută pentru a vă cere sfatul într-o anumită privință. Primești numeroase oferte de colaborare, concentrează-te pe cea care îți pune în valoare creativitatea.

Capricorn

Înțelegere. Fie retragi acțiunea de divorț, fie ajungi la un consens în afaceri. Orice ai alege, nu uita să faci corp comun pentru un scop nobil care îți poate aduce satisfacții interioare.

Vărsător

Mai multă grijă pentru locuință, fă spațiu în casă, renunță la unele obiecte inutile. Poate aveți de dat un examen sau vă înscrieți la un curs de specializare, încadrați-vă în timp.

Pești

Bucurie mare. Un copil vine pe lume în familia ta. Banii vin pe bandă rulantă și asta datorită proiectelor și produselor la care ați lucrat și care acum se vând ca pâinea caldă.

ADVERTISEMENT