Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 29 septembrie 2021. Scorpionul reia o relație mai veche

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru miercuri, 29 septembrie 2021, vine cu foarte rezolvări.
29.09.2021 | 07:29
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 29 septembrie 2021 Scorpionul reia o relatie mai veche
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 29 septembrie 2021. Scorpionul reia o relație mai veche. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

De asemenea, renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că cele 12 zodii fac ele primul pas. Este o zi în care își calcă pe orgoliu.

Unii oameni se împacă, alții acceptă anumite scuze. Vibrația zilei este reprezentată de numărul 11, ceea ce înseamnă că ne putem depăși pe noi înșine.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 29 septembrie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

E cineva care vrea să fiți împreună și care insistă, mai ales dacă nu vede entuziasm din partea ta. Cine știe, poate iese ceva.

Taur

Cumperi câte ceva nou pentru locuință și apelezi la rezervele de bani, asta pentru că nu vrei să intri deloc în contul curent.

ADVERTISEMENT

Gemeni

E momentul să te ții de cuvânt. Le-ai promis copiilor o ieșire în parc, vezi ce se mai poate face având în vedere condițiile actuale.

Rac

Sunt lucruri de pus la punct acasă. Alocă resursele necesare, timp și bani, asta dacă vrei să creezi confortul de care ai nevoie.

ADVERTISEMENT

Leu

Consultări cu rudele legat de niște evenimente care vor avea loc în familie. Astrele anunță că fiecare contribuie cu câte ceva.

Fecioară

Înțelegere mult mai bună cu anturajul, de prieteni sau de la locul de muncă. Au fost niște discuții care au erodat relațiile în trecut.

ADVERTISEMENT

Balanță

O zi în care reușești să reglezi situația legat de înscrierea la o școală. Poate sunt și condiții excelente de angajare, să fie totul în regulă.

Scorpion

E momentul unei împăcări cu o persoană care se îndepărtase de tine. Încă vă leagă foarte multe sentimente puternice.

Săgetător

Comunicarea cu cercul de prieteni trebuie îmbunătățită pentru că au fost foarte multe neînțelegeri și vorbe percepute greșit.

Capricorn

Relația cu partenerul de viață este într-o continuă transformare. Fiecare trebuie să aducă ceva nou în cuplu, e cazul de un refresh.

Vărsător

Pot veni ceva bani de la serviciu sau din surse colaterale, numai buni pentru a face plăți. Se anunță o zi în care scapi de datorii.

Pești

Mare atenție la sănătate. Ai mai multă grijă la problemele medicale pe care le ai, sunt niște semnale cu care nu e de glumă.

ADVERTISEMENT